Τρίτη 17 Μαΐου 2011

'Καταληκτικές ημερομηνίες πληρωμών'

Ο Μιχάλης Τιμοσίδης, μαθητεύοντας δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο, άρχισε να διαπρέπει στο ψέμα και την εξαπάτηση.

Έχουμε όμως υπόνοιες ότι ο δάσκαλος παρέλειψε από τη διδακτέα ύλη το κεφάλαιο «πόσες φορές λέμε το ίδιο ψέμα». Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο μαθητής Τιμοσίδης, κάθε φορά που βρίσκεται στα δύσκολα, λέει στα ξεκούδουνα μια «καταληκτική ημερομηνία», πιστεύοντας ότι θα σταματήσει ο χρόνος και η ημερομηνία δε θα φτάσει ποτέ…


Αφού λοιπόν κορόιδεψε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και τους νοσηλευτές για τις υπερωρίες, τους γιατρούς για τις πρόσθετες εφημερίες, τους προμηθευτές για τα απλήρωτα υλικά και δεκάδες άλλους ών ουκ έστιν αριθμός, βρέθηκε να απολογείται σε μια νέα κατάληψη του Αμφιθεάτρου του υπουργείου Υγείας.
Να δούμε τώρα τι θα σκαρφιστεί ο γενειοφόρος υφυπουργός…

5 σχόλια:

  1. Χωρις 5η δοση λεφτα δεν υπαρχουν. Παντως σιγουρα δε θα περισσεψουν για εμας. Για τον υπολοιπο κοσμο, συγγνωμη για την εκφραση, χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν θα πληρωθουμε ή οχι. Αυτο που εισπραττω ειναι "πληρωστε και εσεις για τα σπασμενα, οχι μονο οι μισθωτοι δημοσιοι και ιδιωτικοι" Οι συναδελφοι που δεχτηκαν τη ρυθμιση με το ΙΚΑ μαθαινω οτι πληρωθηκαν τον 1 μηνα. Αραγε ως ποτε θα υπαρχουν και εκει λεφτα?? Ειναι λογικο να μας κοροιδευουν. Δεν αλλαζει κατι. Η μονη αντιδραση κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι σαρωτικη ισοπεδωση. Το συστημα ειναι τοσο σαπιο που δε διορθωνεται με μετρα. Διαλογος δεν ξερω αν μπορει να υπαρξει. ΠΦΥ δεν υπαρχει απο τα ταμεια και το κρατος πια και θα αργησει να υπαρξει ξανα. Αλοιμονο ομως αν καταρρευσει το ΕΣΥ. Γιατι η ιδιωτικη ιατρικη δεν μπορει να σταθει χωρις το ΕΣΥ. Δεν ξερω πια τι να ευχηθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα ,με ευχές η κατάσταση δεν αλλάζει .Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να αγωνιστούμε για την δουλεια μας και την αξιοπρέπεια μας.Αλλως θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.Κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον θεατής των εξελίξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστινα ποτε πληρωθηκαν απο το ΙΚΑ? και για ποιον μηνα? Απο οσο ξερω μεχρι την παρασκευη δεν ειχε εγκριθει ακομη τιποτε.Αν οντως πληρωθηκαν (θα το ξερουμε σιγουρα αυριο)αληθεια ποσα πηραν στο χερι?Αν καποιος συναδελφος απο αυτους που δεχθηκαν ικα στο ιατρειο τους πληρωθηκε ας μας ενημερωσει ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επωνυμα το ακουσα απο δυο φιλους (Παθολογος και Ουρολογος). Το ανεφερα ακριβως για να ακουσω αν καποιος μπορει επισημα και σιγουρα να μας απαντησει. Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν συναδελφοι που δηλωσαν στο ΙΚΑ οτι δεχονται (οταν η προθεσμια ηταν μεχρι τις 20 Απριλιου) και μαλιστα μεσω 184 και δεν εχουν λαβει κανενα ραντεβου!!! Και φυσικα γελασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επίσημη απάντηση είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή