Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Posted on Μαΐου 13, 2011 by isathens
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ “ΧΑΡΤΑΚΙΑ¨ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔ ΚΑΙ ΙΚΑ ?


3 σχόλια:

  1. Ελενη να σαι καλα που " μας ανοιγεις τα ματια" με την εγκαιρη και εγκυρη τροφοδοτηση πληροφοριων που κυριολρκτικα πεφτουν σα βροχη το τελευταιο διαστημα!!!!!
    Πραγματι πολυ αοριστο και "φλου" το ποτε θα εξοφλουμαστε απο το νεο φορεα. Ερχεται να προστεθει στο οτι το ποσοι ποιοι και με τι καθεστως θα δουλεψουν σε αυτον!

    Αυτα για οποιους πιστευουν πως θα ειναι μια προσωρινη μπορα....
    Αυτα και για οσους ειτε καλοπροαιρετα ειτε προς αγραν ψηφων, ερχονται και προτεινουν 50ρικα για αμοιβη μας ανα επισκεψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικο καλοπροαιρετα δεν θα το ελεγα,οπως και δεν θεωρω οτι εχουν αγνοια του τι πραγματικα συμβαινει στο χωρο της υγειας.Οταν κανουν προτασεις της ταξης των 50 ευρω το χαρτακι μαλλον θεωρουν οτι απευθυνονται σε ανιδεους ψηφοφορους που ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως με τη συλλεκτική αξία που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα χαρτάκια του ΟΠΑΔ, η τιμή τους θα είναι πολύ πάνω από τα 50 Ευρώ! Γι' αυτό συνάδελφοι, μαζέφτε χαρτάκι και μην ακούτε τους κακόβουλους αυτού του blog. Έχουν εμπάθεια με όποιον συλλέγει ο,τιδήποτε και δεν έχουν πάει ποτέ σε μουσείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή