Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

12 σχόλια:

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
    Έλαβον κατά Νομό:

    Αττικής 49 έδρες
    Θεσσαλονίκης 22
    Λαρίσης 9
    Αχαίας 8
    Τρικάλων 6
    Δωδεκανήσου 4
    Κορινθίας 3
    Φθιώτιδος 3
    Ευβοίας 2
    Ηρακλείου 2
    Ιωαννίνων 2
    Αιτωλοακαρνανίας 1
    Δράμας 1
    Έβρου 1
    Ηλείας 1
    Καρδίτσας 1
    Καστοριάς 1
    Κερκύρας 1
    Κιλκίς 1
    Κοζάνης 1
    Μαγνησίας 1
    Μεσσηνίας 1
    Ρεθύμνου 1
    Σερρών 1
    Χανίων 1
    -------------
    Σύνολο 125

    ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ
    27 ΝΟΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους γιατρούς τα αποτελέσματα της λίστας είναι πολύ καλά.Από την ώρα που την διάβασα θέλω να χορέψω.Μπράβο μας παιδιά....τελικά δεν είμαστε και τόσο χάλια όσο νόμιζαν οι Λοβερβουδουκουτρουμάνηδες.Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα οι μονοεδρικες εχουν ενδιαφερον!Λες και εχουμε βουλευτικες εκλογες!Ειναι κριμα ομως που δεν αντισταθηκαν συνολικα οι παιδιατροι και ειδικα στην επαρχια ,οπου θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον να βλεπαμε τι θα εκανε ο ακατανομαστος που απειλουσε "ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ".
    τελος παντων ,καλα ειναι και ετσι!

    Απο το βημα αυτο καλω τους συναδελφους του ΙΚΑ,να συμπορευτουν και να στηριξουν ολους αυτους που αγωνιζονται χωρις ταμεια!
    Συναδελφοι,ειδικα της νεωτερης γενιας,ολοι μπορουμε να ζησουμε με αξιοπρεπεια,αρκει να θυμομαστε παντα με ποια ονειρα ξεκινησαμε και γιατι επιλεξαμε να γινουμε γιατροι.
    Για να μην λεμε το "πουσαι νιοτη πουλεγες πως θα γινομουν αλλος!"
    Γρηγοριαδου Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας παρουσιάστηκε μοναδική ευκαιρία να απεξαρτηθούμε εντελώς από τα ταμεία που μονίμως μας εκμεταλεύονται και μας ληστεύουν.
    Η αποχή έπρεπε να ήταν καθολική, αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν τα ιατρεία τους να καταντήσουν μίνι μάρκετ της γειτονιάς...Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΕΙΝΑΛΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΟΥ!!!ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ!!ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΛΕΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ...

      Διαγραφή
    2. να κάνεις αυτό που έκαναν οι γονείς μου που δεν είχαν χρήματα για παιδίατρο. Να πας δηλαδή στο ΙΚΑ, στο κέντρο υγείας, στο νοσοκομείο. και όχι να απαιτείς και να βρίζεις γιατρούς που δε σου χρωστάνε τίποτα επειδή δεν αντέχουν άλλο τις δωρεάν υπηρεσίες.
      ένας παιδίατρος
      Σ

      Διαγραφή
    3. Και εσύ άσχετε ανώνυμε γονιέ, μάθε πως ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. Τα δεδουλευμένα από το 2010 ακόμη τα περιμένουμε και ωστόσο σε εξετάζαμε δωρεάν τόσο καιρό. ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ??? Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε, η υγεία καταρρέει, νοσοκομεία κλείνουν, σε λίγο θα πληρώνεται και ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 25% ΚΑΙ 10% και ΕΣΥ «έξυπνε» ασφαλισμένε ακόμη με εμάς τα βάζεις, αντί να τα βάλεις με αυτούς που σου φάγαν τα χρήματα???? Και καταλήστεψαν τα ταμεία μας???

      Διαγραφή
  6. Αγαπητοί μου Γιατροί να θυμοσαστε παντα με ποια ονειρα ξεκινησατε και γιατι επιλεξατε να γινεστε γιατροι ..........
    ..... " Άραγε με πια ονιρά ξεκίνησαν όλοι οι γιτροι "???? .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ???????????????? Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 2 3 6 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ???????????????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΒΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ Η ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ.... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΟΧΙ ΘΕΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς πληροφόρηση άγνωστε ανώνυμε μάθε πως η ασφάλειά μας, η ασφάλεια που πληρώνουμε από την τσέπη μας καθώς κανένας δεν μας την πληρώνει δεν μας καλύπτει τίποτα. Δεν μας καλύπτει φάρμακα, κλινικές, ούτε καν νοσοκομείο για μη επείγουσες περιπτώσεις. Δεν καλύπτει ούτε καν αντικαρκινικά φάρμακα. Όσο για τα νοσοκομεία είναι υπό κατάρρευση αλλά όταν φωνάζουμε εσείς οι ασφαλισμένοι το μόνο που λέτε είναι καλά να πάθετε. Αλλά το Διαίρει και Βασίλευε καλά κρατεί και φυσικά μόνον έτσι μπορεί να περάσουν όλα αυτά τα μέτρα λιτότητας στρέφοντας την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μόλις τώρα κατάλαβα έπειτα απο κάποια τηλεφωνήματα σε γιατρούς για την περίπτωση θεραπείας της κόρης μου, ότι ως ασφαλισμένη στο τεβε και με επιβάρυνση 840 ευρώ το δίμηνο δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να πάω σε γιατρό αν δεν τον πληρώσω από την τσέπη μου. τότε γιατί να πληρώνω αφού αμφισβητείται και το ότι θα πάρω σύνταξη κάποια στιγμή, όπως μου είπε ένας υπάλληλος του τεβε όταν τον ρώτησα τα συνταξιοδοτικά μου δικαιώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή