Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

http://www.opad.gr/Έγγραφα%20ΟΠΑΔ/Έγγραφα%20ΕΟΠΥΥ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ%20ΕΟΠΥΥ%2027-12-2011.pdf

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα κείμενες διατάξεις όσοι Ιατροί δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η συμβατική τους σχέση με τον ΕΟΠΥΥ δεν θα έχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και εξετάσεων
.

3 σχόλια:

  1. Αφου λοιπον δεν επιτρεπετε η συνταγογραφηση και η παραπεμπτικογραφηση απο τους μη συμβεβλημενους ιατρους,πραγμα οχι μονο αντισυνταγματικο αλλα και κοντα στην παρανομια,προτεινω να καταθεσουμε ομαδικα ειτε μεσω των συλλογων ειτε ατομικα τα φορολογικα μας βιβλια και στοιχεια στις κατα τοπους εφοριες και να δουλευουμε "μαυρα".Να δουμε μετα ποιους θα φορολογουν για να εισπρατουν ολα αυτα τα χαρατσια που μας φορτωσαν.Οσα δε κατα καιρους ειπα ΕΠΩΝΥΜΑ γι αυτο το res που θελει να λεγετε γιατρος και προσωρινα προεδρος του εξαμβλωματος ΕΟΠΥΥ εχω δικαιωθει στο ακαιρεο και αισθανομαι οτι εχω πεσει διανα στην διαγνωση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σας κάνει εντύπωση, ανακοίνωση είναι όλο απειλές.
    Μάλλον "οι δηλώσεις" δεν πάνε καθόλου καλά.

    Τα επιπλέον τηλέφωνα είναι γνωστά τουλάχιστον εδώ και 3 ημέρες - συνεπώς ,"το μεγάλο όγκο αιτήσεων" είναι σκέτη προπαγάνδα.

    Δεν περιγράφονται αυτοί οι τύποι... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι,

    Από αξιόπιστες πηγές έμαθα, πως η συμμετοχή στην διαδικασία των "δηλώσεων" είναι απογοητευτική... κυριολεκτικά!
    Ο Βουδούρης έχει πάθει πλάκα... συσκέπτονται από το μεσημέρι σήμερα, 27/12/2011, και σκέφτονται πως να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, εφόσον ήδη ανακοίνωσαν την διάλυση των φορέων και τη διακοπή των συμβάσεων.
    Είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση πανικού και αλληλοκατηγορούνται ... .

    Αντιγράψτε αυτό σε όποιο blog μπορείτε!
    Διαδώστε το! Είναι επείγον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή