Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ (Ygeianet)

Η αναξιοπιστία Λοβέρδου, Κουτρουμάνη και Βουδούρη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Από τα πρακτικά της Βουλής προκύπτει ρητά πως στις 15 Δεκεμβρίου υποσχέθηκαν σε όλους τους γιατρούς που εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ την εξευτελιστική αμοιβή των 10 ευρώ ανά περιστατικό, όταν αυτοί συνεχίζουν να δίνουν 90 ευρώ στους καθηγητές που διενεργούν απογευματινό ιατρείο. Τόνισαν μάλιστα πως πρόκειται για 10 ευρώ καθαρά. Αμέσως μετά τη Βουλή συνεδρίασε του υπουργικό συμβούλιο και εξέδωσε- δήθεν εξαιτίας εκτάκτων συνθηκών- Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (κλικ εδώ),
Ω, του θαύματος! Τα 10 ευρώ της εξαγγελίας έγιναν στο ΦΕΚ 10 ευρώ μικτά!
Βεβαίως πουθενά δεν είδαμε την υλοποίηση της εξαγγελίας για ελεύθερη συνταγογράφηση και αναγραφή παραπεμπτικών και φυσικά αναμένουμε την προκήρυξη των 5000 νέων θέσεων που εξαγγέλθηκαν.
Κι όμως. Κάποιοι είχαν ξεκινήσει να πανηγυρίσουν έξαλλα, όπως ο κ. Πατούλης, ενώ ο κ. Εξαδάκτυλος το πήγε παραπέρα: φρόντισε ν΄ ανακοινώσει εκτός από την ευφορία του και την αναστολή της κινητοποίησης που είχε αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του ΙΣΘ.
Όπως τονίζει σε άρθρο του ο Αντιπρόεδρος του ΠΙΣ κ. Μπασκόζος (κλικ εδώ)
«Η συμμετοχή στην τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση οδήγησε τους προσκείμενους στη ΝΔ συνδικαλιστές σε προσπάθεια υποστολής των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και διάθεση συμβιβασμού. Η πίεση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και οι επερχόμενες εκλογές έκαναν επιτακτική την ανάγκη να παρουσιαστούν ατελείς αλλά σημαντικές κατακτήσεις σαν προσωπικές η παραταξιακές νίκες για να τις καρπωθούν εκλογικά. Μήπως προκειμένου να παρουσιάσουν νίκες υποχώρησαν σε όλα τα άλλα διευκολύνοντας την κυβέρνηση;»
Τι άλλο συμφώνησαν λοιπόν οι συνδικαλιστές της ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου