Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΛΤ. ΜΑΡΚΑΤΟΥ: Ανοιχτή επιστολή προς τους συναδέλφους(Υgeianet)

4 σχόλια:

  1. Επειδή με τη συλλογική δράση κανένας στο τέλος του μήνα δε θα μου δώσει, έστω τα λίγα που δίνει ο ΕΟΠΠΥ, για τα έξοδα τουλάχιστον του ιατρείου και μέχρι να μπορώ να σταθώ όπως εγώ θέλω εκτός συστήματος, οφείλω να κάνω τη σύμβαση, έστω και με αυτούς τους όρους, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε κανένας δεν σε εμποδίζει να μπεις στον ΕΟΠΥΥ, το θέμα είναι τι πιστεύεις ότι δίνει ο ΕΟΠΥΥ και για πόσο χρονικό διάστημα. Σε ένα σύστημα χρεοκοπημένο που θέλει να παρέχει υγεία με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα αν εσύ πιστεύεις πως αυτό το σύστημα μπορεί να σε συντηρήσει καλώς να το κάνεις. Άλλωστε εσύ κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι η διαφήμιση των ιατρείων όσων δεν συμβληθούν γιατί κρίνοντας την παροχή υπηρεσιών, θα εκτιμήσουν όσα τους προσφέρουν οι μη συμβεβλημένοι συνάδελφοι. Ας σκεφτούμε τι θα παρέχεις???
    1. υπηρεσίες παροχής ιατρικών επισκέψεων εντός 10 λεπτών!!
    2. δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού μέσω 184!!!
    3. με τα λεφτά του ΕΟΠΥΥ θα παρέχεις και τηλεφωνική κάλυψη όλο το 24ωρο??? Και αργίες???
    Ας αναλογιστούμε τώρα την πληρωμή
    1. για τους επόμενους 3 μήνες 10 Ε μεικτά (-23%φόρος+ΤΣΑΥ) x 200 επισκέψεις το μήνα, αυστηρότατα 50 την εβδομάδα (μπορεί λιγότερα, αλλά ποτέ περισσότερα), ούτε τα λειτουργικά έξοδα δεν βγαίνουν!!!! Ακόμη και αν πιάσεις το πλαφόν
    2. σε 3 μήνες ξεκινά ο ΕΟΠΥΥ των 700 Ε, άρα γι αυτό και μόνο αξίζει να περιμένεις
    3. εντωμεταξύ στη συνείδηση του κόσμου είσαι ο τζάμπα γιατρός και ως τέτοιος χτίζεις την πελατεία και το όνομά σου.

    Συνέχισε λοιπόν γιατί ποτέ στους αιώνες δεν κερδήθηκαν οι αγώνες με συλλογικότητα αλλά πάντα με γνώμονα το κοντόφθαλμο μικροσυμφέρον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι απαντατε σε ανοητους και ανωνυμους?δεν υπαρχει λογος,οι συναδελφοι αυτοι ειναι της ελαχιστης προσπαθειας και αξιοσυνης,αν ειναι συναδελφοι και δεν ειναι προβοκατορες.
    Αλλωστε κοντος ψαλμος αλληλουϊα,σε 3-4 μερες θα βγουν οι πινακες και θα πεσουν και παλι οι κουκουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς, οι 200 επισκέψεις μηνιαίως θα μου αποφέρουν καθαρά 360 €....δηλαδή 1.8 € ανά επίσκεψη ασφαλισμένου.... ΟΧΙ κύριοι ευχαριστώ δεν θα πάρω ΕΟΠΥΥ...
    Λιγότερες επισκέψεις, καλύτερες υπηρεσίες, περισσότερο χρόνο για μένα και την οικογένειά μου....
    Καλή χρονιά σε όλους
    Ηλίας Ν. - Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή