Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΤΣΑΪΡΙΑ (Ygeianet)

Πριν τρείς μέρες,  αμέσως μετά τη συζήτηση στη Βουλή με αντικείμενο τον ΕΟΠΥΥ, ο κ. Πατούλης πανηγύριζε ότι «ο αγώνας του ΙΣΑ εστέφθη με επιτυχία» (κλικ εδώ) και μάλιστα ήταν περιχαρής που ο υπουργός Υγείας «έκανε ειδικότερη αναφορά στις δράσεις του προέδρου του ΙΣΑ, κ. Γιώργου Πατούλη».
Χτες ο Πρόεδρος του ΙΣΑ εξέδωσε Δελτίο Τύπου (εδώ) στο οποίο από κοινού με ορισμένους ακόμη Προέδρους Ιατρικών Συλλόγων καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση με «παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις επιχειρεί με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου να εγκλωβίσει  τον ιατρικό κόσμο, καλώντας να γίνει «Δηλωσίας», προκειμένου να επιβιώσει ο θνησιγενής Ε.Ο.Π.Υ,Υ. υποβαθμίζοντας την Περίθαλψη των ασφαλισμένων πολιτών».

Ε λοιπόν, δε γίνεται να μεταβαίνει κανείς τόσο εύκολα από τα πανηγύρια στα τσαΐρια! Δε γίνεται χιλιάδες γιατρών να προσδοκούν λύση στα προβλήματα επιβίωσης που τους ταλανίζουν και η τριάδα των συνδικαλιστών της ΝΔ να πετά τη μια μέρα βεγγαλικά και την επομένη να εκτοξεύει ρουκέτες.
Εκτός από τους εαυτούς τους εκθέτουν και τον κ. Βαρτζόπουλο που έκανε το.. προξενειό.

3 σχόλια:

  1. να υποθεσω οτι ολοι ξερουμε αυτο που πρεπει να κανουμε...αυτο που καναμε μεχρι τωρα..."συνδεουμε" κανονικα τα απανταχου κοματο(σκυλα)-συνδικαλιστικα οργανα,και συνεχιζουμε ως"ομοσπονδια παιδιατρων"ως ειχε...ειδαλως...θα μας τρελανουν,θα μας αποδιοργανωσουν,θα μας διασπασουν και εν τελει ολη αυτη η προσπαθεια τοσων μηνων θα "παει ακλαφτη"!Συναδελφοι ξυπνηστε!!!τι θελαμε παρα πολυ?να απαλαγουμε απο το χαρτοκυνηγητο!ειμαστε ιδιωτες και θελουμε να ρυθμιζουμε ΕΜΕΙΣ το χρονο που θα σπαταλησουμε σε καθε περιστατικο...γιαυτο θα ερθουν και θα μας πληρωσουν 30 ή 40 ευρω...ή μαλλον ΚΑΙ γιαυτο,οπως και γιατι αν δεν ειμαστε δυστυχισμενοι (μαζευοντας χαρτακια)θα ειμαστε γιατροι με ορθοτερη κριση και αντικειμενικοτερους χειρισμους.Εχοντας 5 και οχι 25 μικρους ασθενεις ,θα εχουμε λιγοτερα χρηματα αλλα περισσοτερο χρονο να χαιδεψουμε τα παιδια πριν τα εμβολιασουμε και καθαροτερους χωρους για να απασχοληθουν οσο θα ειναι στην αναμονη........και γιαυτο θα ξαναρθουν...και θα φερουν κι αλλους...ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ "ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ"ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ...ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.......
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! zafeira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την προσκληση του ΙΣΘ την ειδατε?θελει λεει ο προεδρος να μαζευτουμε για να ανταλαξουμε ευχες......μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν ...αυτο εχει να πει!!θα τρελλαθουμε εντελως....zafeira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγωνας τωρα συνεχιζεται!

    Καλα Χριστουγεννα :D

    Γρηγοριαδου Ευδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή