Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

http://stithoskopio.blogspot.com/2011/12/200102000-600-900.html
(Παρακολουθήστε μετά το 20' min)

3 σχόλια:

  1. Αυτο το πραμμα ειναι γιατρος ρε παιδια, αποκλειεται,και δεν μιλαω μονο απο πλευρας της δικης μας των γιατρων δηλαδη,αλλα γενικα απο πλευρας ελληνα πολιτη που του ανεθεσαν ενα σημαντικο ποστο και μια σημαντικη δουλεια να φερει σε περας.Σε τι διαφερει απο εναν διεκπεραιοτη αποφασεων χουντικης νοοτροπιας μ ενα δολιο τροπο και μ ενα υφος κομπλεξικου-κτηνωδους προπαγανδιστη.
    Πιστευω οτι σ ολους που τον ακουσατε δεν πρεπει να μενει η παραμικρη αμφιβολια οτι ο αδιστακτος αυτος ανθρωπος,που με τοσο θρασος βγαινει μπροστα απο τα αφεντικα του Λοβερδο και Κουτρουμανη που ανανδρα κρυβονται,οτι εχει βαλει σαν σκοπο να ισοπεδωσει τον ιατρικο κοσμο συλληβδην χρησιμοποιωντας καθε μεσον(ψεματα,εκβιασμους,δολοπλοκιες,συκοφαντιες)
    Θελω να αποτανθω για μια ακομη φορα στους νεους συναδελφους και να τους πω να μην πιστεψουν ουτε για μια στιγμη οτι αυτος και οι ομοιοι του σκεφτονται εστω και για λιγο το επαγγελματικο καλο τους,υπηρεσια στα εγχωρια μεγαλοαφεντικα τους παρεχουν που σε λιγο χρονο θα μετατρεψουν τον γιατρο σε εργαζομενο των 600 ευρω,αλλωστε στα λεγομενα του θρασυτατα το ανεφερε εμμεσως.
    Προτεινω δε στον ιατρικο συλλογο που ανηκει να παραπεμφθει με προταση διαγραφης για υβριστικη και αντισυναδελφικη συμπεριφορα,δεν μπορει επαναλαμβανω αυτο το πραγμα να ειναι γιατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΝΤΟΣ ΟΠΑΔ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
    Αν έστω και ένας γιατρός συμβληθεί με αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΕΟΠΠΥ καλά να πάθουμε.
    Σκάβουμε μόνοι μας το λάκκο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή