Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24/05/2011

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων που πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης στις 24/05/2011 επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά η συσπείρωση και η συνέπειά μας στις μέχρι σήμερα διεκδικήσεις μας και συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής:

1 . Συνέχιση της αναστολής σύμβασης με τον ΟΠΑΔ μέχρι την αποπληρωμή του 2010 και την εξόφληση των οφειλών του 2011 εντός 45 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων πληρωμής, όπως άλλωστε ορίζεται από το νόμο।

2 . Αποχή από τη σύναψη συμβάσεων με το ΕΤΑΑ।

3 .Μαζική συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του ΙΣΘ και του ΠΙΣ και ενίσχυση της υποψηφιότητας των συναδέλφων παιδιάτρων, με σκοπό την απόκτηση δικής μας φωνής μέσα στα συλλογικά όργανα, όπως ήδη έχει συμβεί σε άλλους Ιατρικούς Συλλόγους ανά την επικράτεια।

4. Ενδυνάμωση των προσπαθειών διεύρυνσης τόσο του Σωματείου Θεσσαλονίκης, όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας। Απώτερος σκοπός να μην επιτραπεί σε τρίτους να συνδιαλέγονται με το Υπουργείο και να γίνουμε αποδεκτοί ως ο μοναδικός εκπρόσωπος των ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων।

5 .Στην επόμενη Γενική Συνέλευση θα λάβουν χώρα οι εκλογές του Σωματείου. Ζωτικής σημασίας για το μέλλον της προσπάθειάς μας είναι η παρουσία και η ευρεία συμμετοχή όλων μας, τόσο στο εκλέγειν όσο και το εκλέγεσθαι. Να μην λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου