Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ν।Π.Δ.Δ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Οδός: Σφακίων 32 - Χανιά 73134

Τηλ & FAX : 08210-56.295

www. ishanion.gr & e-mail : isx@otenet.gr

Χανιά 16-05-2011

ΠΡΟΣ :ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Τ.Α.Α

ΜΑΡΝΗΣ 9 ΑΘΗΝΑ

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Σχετικά με τις νέες συμβάσεις των γιατρών με το ταμείο σας, οι οποίες θα έχουν ισχύ από 1-7-2011σας πληροφορούμε ότι , ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων ζήτησε από τα μέλη του να μην υπογράψουν τις νέες συμβάσεις και η απόφαση αυτή τηρήθηκε από τους περισσότερους γιατρούς (σε πολλές ειδικότητες δεν υπάρχει κανείς συμβεβλημένος γιατρός ) ।

Η μόνη λύση είναι οι ασφαλισμένοι του ταμείου σας να εξετάζονται από εμάς και να προσκομίζουν τις αποδείξεις στο ασφαλιστικό ταμείο προκειμένου να αποζημιωθούν।Θέτουμε το ζήτημα εκ των προτέρων προς αποφυγή παρεξηγήσεων και περιμένουμε την απάντηση σας ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ασφαλισμένοι του ταμείου σας .

Για το Δ/Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ε. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ Χ ΜΠΑΤΑΚΗΣ


4 σχόλια:

  1. Σας μεταφέρω σχόλιο συναδέλφου από Χανιά:
    Sophie Alevizaki-Pediatrician Στη χθεσινή μας συνέλευση αποφασίσαμε να μη κάνουμε σύμβαση με το ΕΤΑΑ και να παλέψουμε για την ελεύθερη συνταγογράφηση σε αυτό το ταμείο. Αν κανείς συνάδελφος δεν υπογράψει και όλοι μας βγούμε από το μικρόκοσμο μας θα είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Σκεφτείτε τις μακροχρόνιες συνέπειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφια μπραβο σας! Με μικρες μαχες κερδιζεται ο πολεμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό τελικά πρέπει να γίνει για όλα τα ταμεία. Μπράβο στους συναδέλφους της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι πρέπει να λειτουργεί το πράγμα. Απλά και καθαρά. Σημειώνουμε οπωσδήποτε την ξεκάθαρη στάση του Ιατρικού Συλλόγου των Χανίων. Όχι μισόλογα και τζιριμόνιες, ούτε "ουδετερότητες" συνδικαλιστικού τύπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή