Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΘ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μέσα από την σύντομη παρουσία στο χώρο των επαγγελματικών μας διεκδικήσεων εμείς οι παιδίατροι καταφέραμε να επιδείξουμε αγωνιστικότητα, συσπείρωση και αποφασιστικότητα. Μέσα από τη συλλογικότητα και τη συσπείρωση αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και να διεκδικήσουμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

Αποφασίσαμε να θέσουμε υποψηφιότητα στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ώστε πλέον να μην υπάρχει το άλλοθι ενός απόμακρου συλλόγου που δεν μας αντιπροσωπεύει.

Αποφασίσαμε να κατέβουμε ως ένα ανεξάρτητο κίνημα γιατί πιστεύουμε ότι οι παρόντες συνδυασμοί δεν μας εκπροσωπούν και γιατί η δίψα μας για αγωνιστικότητα, συσπείρωση και διεκδίκηση δεν πιστεύουμε ότι μπορεί ή πρέπει να υποθάλπεται από κόμματα και πολιτικές δεσμεύσεις.

Σαν ανεξάρτητοι λοιπόν υποψήφιοι ζητούμε την ψήφο σας για να έχει η φωνή μας μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου και πιστεύουμε ότι οι απόψεις μας αντικατοπτρίζουν τον κάθε συνάδελφο, ανεξαρτήτου ειδικότητας.

Με εκτίμηση ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Σ.Θ.



1 . ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ




2 . ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ





ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ι.Σ.Θ. ΣΤΟΝ Π.Ι.Σ



1 . ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ



2 . ΦΑΡΙΝΗ-ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ




pediatroi-thessalonikis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Η συνάδελφος Μαγνήσαλη γιατί απέσυρε την υποψηφιότητα της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή