Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ: «ΕΚΔΟΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΙΑΤΡΟΥΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?
Η διορία ειναι μεχρι 10/05/2011

http://www.opad.gr/Έγγραφα%20ΟΠΑΔ/Νέα%20-%20Ανακοινώσεις%20-%20Δελτία%20Τύπου/ΕΚΔΟΣΗ%20ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ%20ΑΠΟ%20ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ.pdf

6 σχόλια:

  1. εμεις που είμαστε σε αναστολή ,τι κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς που είμαστε σε αναστολή συνεχίζουμε να συνταγογραφούμε και να γράφουμε παραπεπτικά, αρα λογικά πρέπει να κάνουμε σφραγίδες. Θα φροντίσουμε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση ως επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ειστε σιγουροι σε λιγο θα μας ζητησουν να χτυπησουμε αριθμο στο χερι οπως οι Ισραηλιτες στα στρατοπεδα συγκεντρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ''βιασύνη'' δεν έπεσε; Νομίζω ότι θέλουν να εμπλέξουν όσους αντιστέκονται και πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Δηλαδή, συμφωνούμε-συναινούμε στο διαχωρισμό των ιατρών σε συμβεβλημένους και μη-συμβεβλημένους για τη συνταγογράφηση και τα παραπεμπτικά; -Νομίζω πως ΟΧΙ!- Από την άλλη, μη-συμβεβλημένος ιατρός δε θα υποβάλλει εντολές πληρωμών, άρα πάει κι αυτή η χρησιμότητα της σφραγίδας. Κι ύστερα, τι να την κάνουμε τη σφραγίδα αφού ΔΕΝ θα υφίσταται ΟΠΑΔ από 1-6-11;...ΥΠΟΠΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργία έχεις απόλυτο δίκιο, απλά σκεφτόμαστε να βγάλουμε ανακοίνωση από εβδομάδα αφού θα έχει προηγηθεί και η συνάντηση με τα υπόλοιπα σωματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή