Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι


Μετά από συνάντηση το Σαββατοκύριακο ( 11ο Παιδιατρικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας) στη Λάρισα με τα σωματεία ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων της Λάρισας και της Κρήτης , αλλά και με παιδιάτρους από την περιφέρεια Ηπείρου αλλά και τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Σερρών ( οι οποίοι είναι ήδη σε διαδικασία σύστασης αντίστοιχων με το δικό μας σωματείων ) προχωράμε στη σύσταση Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Παιδιάτρων.


Σκοπός της συνομοσπονδίας είναι η συντονισμένη δράση μας σε πανελλήνιο επίπεδο για την επίτευξη των στόχων μας που είναι :


·Ελεύθερη συνταγογράφηση τουλάχιστον των εμβολίων από όλους ανεξαιρέτως τους παιδιάτρους


·Αμεση πληρωμή -και όχι με τη μορφή ομολόγων- των από 16μήνου δεδουλευμένων μας από τον ΟΠΑΔ


· Τη στενότερη συνεργασία και δράση μας ενόψει της δημιουργίας του νέου ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ


Τέλος, ορίστηκε η επόμενη συνάντησή μας να γίνει στην Αθήνα, στις αρχές Μαϊου, με όλα τα σωματεία ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων της χώρας.

2 σχόλια:

  1. Επειδή οι αρχές Μαΐου είναι κοντά, μήπως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να οριστούν οι κατάλληλοι και διαθέσιμοι άνθρωποι και να ξεκαθαριστούν οι θέσεις με τις οποίες θα εκπροσωπηθούν σ' αυτή τη συνάντηση οι παιδίατροι της Θεσσαλονίκης; Δε γνωρίζω αν ήδη έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αν όχι, το θεωρώ σημαντικό και πρέπει να το φροντίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή