Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το Ταμείο ασφάλισης σας, αποφάσισε πάγωμα της πληρωμής των δεδουλευμένων του 2010 επ'αόριστον। Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι άδικο και δυσχεραίνει πολύ την οικονομική μας κατάσταση। Για το λόγο αυτό στη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, στις 23 Μαρτίου 2011 αποφασίστηκε αναστολή της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του Δημοσίου από τις 11 Απριλίου μέχρι αποκατάστασης της εκκρεμότητας του ΟΠΑΔ।Την ίδια απόφαση έχουν πάρει και οι σύλλογοι στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κρήτη।Οι παιδίατροι με ομοφωνία συμμετέχουμε στην αναστολή αυτή।Αυτό σημαίνει οτι θα εξυπηρετείστε κανονικά, θα παίρνετε για το αντίτιμο της επίσκεψης, απόδειξη την οποία θα καταθέτετε στον ΟΠΑΔ (20 ευρώ για την πρώτη επίσκεψη, 10 ευρώ για τη δεύτερη επίσκεψη του μήνα)। Η συνταγογράφηση εξακολουθεί κανονικά.Ζητάμε την κατανόηση και την συμπαράσταση σας στην προσπάθεια μας να πιέσουμε τον φορέα σας να καταβάλει τα δεδουλευμένα 14 μηνών.

Η Υγεία, η περίθαλψη, δεν φτιάχνεται με ιατρούς επαίτες। Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας.

Με εκτίμηση Οι παιδίατροι των Ιωαννίνων





2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των Ιωαννίνων, χαίρομαι που εμείς οι παιδίατροι είμαστε ή αναγκαστικά γίναμε τόσο πρωτοπόροι....ελπίζω σύντομα να μπορούμε να αναρτήσουμε παρόμοια ανακοίνωση από Κρήτη!

    Σ.Αλεβιζάκη, παιδίατρος-μέλος ΔΣ Συλλόγου Ιδιωτών Παιδίατρων Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συναδελφοι ειδατε τι συνεβει?μολις σκεφτηκαν οι φαρμακοποιοι να αναστειλουν ξανα τον ΟΠΑΔ και 'πεταξαν' μια ημερομηνια(1/5/11)ετσι για να βρισκεται....αμεσως εσπευσε ο ΟΠΑΔ να τους ενημερωσει(δειτε opad.gr)οτι οι αποπληρωμη τους βρισκεται σε καλο δρομο!συγνωμη για το σχολιο που θα ακολουθησει γιατι δεν αρμοζει σε blog επιστημονων αλλα θα το γραψω...ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!γιατι δεν χρησιμοποιουμε τα ΜΜΕ?μονο μ'αυτο τον τροπο θα τους κανουμε ισως να μας προσεξουν.Μονο ετσι ισως νιωσουν οτι απειλειται η 'οποια'αξιοπιστια τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή