Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΑΠΟ 1-5-2011

Η υποκρισία, το ψέμα και η παραπληροφόρηση έχει κάποτε ένα τέλος. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Από την 1η Μαΐου 2011, τα μέλη του Φ.Σ.Α. θα σταματήσουν επ’ αόριστο να πιστώνουν τον ΟΠΑΔ, εάν μέχρι τις 30 Απριλίου 2011 δεν έχουν υλοποιηθεί όσα υπεσχέθησαν ο Υπουργός Υγείας και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ, με περισσή βιασύνη, χωρίς να έχουν λύσει γραφειοκρατικές διαδικασίες.

1 σχόλιο:

  1. Και πάλι μπράβο στους φαρμακοποιούς.
    Όταν βάζουν στόχο τον πετυχαίνουν, γιατί είναι ενωμένοι, λένε ότι κλείνουν τα μαγαζιά τους και τα κλείνουν και παίρνουν τα καθυστερούμενά τους.
    Λένε ότι σταματούν την πίστωση στον ΟΠΑΔ και την κόβουν και θα βγεί πάλι το κονδύλι που θα τους ικανοποιήσει αν όχι όλο έστω μερικώς.

    Πάλι θα το ξαναπώ. Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών ( 10.000 σε όλη την χώρα ) είναι σχεδόν καθημερινά στα κανάλια, κάνουν γενικές συνελεύσεις και τρέμουν τα ΜΜΕ.
    Εμείς οι γιατροί ( 70.000 σε όλη τη χώρα, ζωή νάχουμε ), δεν μπορούμε να συνενοηθούμε, μας λείπουν τα όργανα εκείνα που θα έπρεπε να παίρνουν τις αποφάσεις για όλους μας για τις σχέσεις μας με ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ και άλλα ευαγή ταμεία.
    Και μη χειρότερα δηλαδή, (βλέπε ΕΟΠΥΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή