Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣ

Αγαπητοι συναδελφοι

Επικροτουμε την προσφατη αποφαση του ΠΙΣ για εναρξη αναστολης απο 1ης /12/2011 και φυσικα συντασσομαστε με αυτη, εφοσον οι Παιδιατροι Θεσσαλονικης ηδη βρισκομαστε σε αναστολη απο την περασμενη Ανοιξη.

Οσον αφορα τη διαδικασια συμμετοχης στην αναστολη, οπως αυτη προτεινεται απο τον ΠΙΣ, οσοι απο τους συναδελφους δε μετειχατε στην αρχικη διαδικασια ( συμπληρωση εντυπου του σωματειου μας) μπορειτε να συμπληρωσετε το εντυπο του ΠΙΣ.

Καλουμε τους συναδελφους που ειχαν επιλεξει να μην προχωρησουν μεχρι τωρα σε αναστολη, να το πραξουν αυτη την υστατη στιγμη, στηριζοντας την Πανελληνια Κινητοποιηση.

3 σχόλια:

  1. ευχαριστω πολυ που καποιοι κατανοουν την αναγκη για διευκρινησεις και απαντουν αμεσα και ξεκαθαρα στα ερωτηματα που εναγωνιως θετουμε κατα καιρους...ευτυχως που υπαρχει το σωματειο και καποιοι συναδελφοι εργαζονται σκληρα γιαυτο!δεν μπορω να πω το ιδιο (δυστυχως) και για τον ΙΣΘ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστω για τις κατατοπιστικες διευκρινησεις.Ευχαριστω που καποιοι ασχολουνται,ακουνε,καταλαβαινουν την αγωνια των"νεων"γιατρων και ειναι προθυμοι "οσο μπορουν"να βοηθησουν ωστε να συνεχιστει ολος αυτος ο αγωνας της επιβιωσης των ιατρειων μας.Ευχαριστω που αψηφωντας το κοστος του προσωπικου σας χρονου κανετε αυτο που επρεπε να κανει ο ΙΣΘ...ενημερωση,στηριξη,διεκδιση,αγωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγνωμη για το "διπλο"ευχαριστω(αν και σας αξιζει)αλλα, δεν θα το πιστεψετε.....δεν θυμομουν οτι ειχα κανει "δημοσιευση"το πρωτο σχολιο...εμ!με τουτα και κεινα το...χανουμε σιγα-σιγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή