Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 07/04/2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 07/04/2011 9।30 στον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Σαν συντονιστική επιτροπή ορμώμενοι

1 Από την ανακοίνωση του ΟΠΑΔ σύμφωνα με την οποία νομιμοποιεί την έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών από ιατρούς συμβεβλημένους με τον ΟΠΑΔ που έχουν αναστείλει τη σύμβασή τους με το ταμείο

2 Λόγω της αργοπορίας συλλογής των εξουσιοδοτήσεων καταγγελίας και

3 Κάτω από την πίεση συναδέλφων για δράση αποφασίσαμε να γνωστοποιήσουμε στους συναδέλφους τη δυνατότητα αναστολής από 28/03/2011 παράλληλα με τη διαδικασία συλλογής εξουσιοδοτήσεων

Επειδή όμως η ανακοίνωση βγήκε αργά το βράδυ πριν από 3ήμερο αργιών, θεωρούμε ότι η ενημέρωση και συμμετοχή δεν θα είναι επαρκής γι αυτό ζητούμε τη συμμετοχή σας στη έκτακτη γενική συνέλευση για να κάνουμε έναν απολογισμό της δράσης μας και να καθορίσουμε το υπόλοιπο της κινητοποίησης μας


Η συντονιστική επιτροπή των ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με τη συνέλευση (και το χώρο στον οποίο γίνεται) και θέλω να θέσω 2-3 προβληματισμούς

    1ον, είμαστε πλέον σώμα (και θα γίνουμε και με το "νόμο" πολύ σύντομα) ΑΡΑ πρέπει αυτή η συνέλευση ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Αλλιώς η κίνηση θα αρχίσει να "κουράζεται". Να πάρουμε αποφάσεις και να μετρήσουμε τη θέληση, τις αντοχές και τις δυνάμεις μας.

    2ον, να έχουμε στο μυαλό μας τους ασθενείς μας

    3ον, όπως είπε φίλος συνάδελφος, να βάλουμε το χέρι λίγο στην τσέπη μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει π.χ. χρησιμοποίηση γραμματειακής υποστήριξης για την επικοινωνία του συλλόγου και την ενημέρωση των παιδιάτρων. Η διοικούσα επιτροπή δε μπορεί και δεν πρέπει να σηκώνει όλο το βάρος.

    Αυτά προς το παρόν
    Νίκος Καρανταγλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και συγχαρητήρια για τη προσπάθεια σας να ιδρύσετε Σύλλογο. Είμαι συνάδελφος από τα Χανιά, μέλος Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιωτών Παιδίατρων Κρήτης που υπάρχει εδώ και 14 χρόνια με περίπου 100 μέλη από όλο το νησί. θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μια και τα προβλήματα μας είναι κοινά. Επίσης αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στο καταστατικό κλπ είμαστε στη διάθεση μας. Εμείς δεν έχουμε ιστολόγιο αλλά προφιλ facebook (Iδιώτες Παιδίατροι Κρήτη)όπου θα χαρούμε να σας προσθέσουμε ως φίλους. Εκεί έχουμε μια κλειστή ομάδα (i-peds), όπου συζητάμε για τα θέματα μας. Επίσης έχουμε μια τακτική τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με όλα τα μέλη και διοργανώνουμε μια ετήσια διημερίδα.
    Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι: Αλεβιζάκη Σοφία-2821045306/697224800-alesophie@hotmail.com, Καζάκου Γεωργία (πρόεδρος συλλόγου)2821027307, 6944698533. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!
    Σ.Αλεβιζάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μας φίλοι και συνάδελφοι παιδίατροι της Κρήτης
    Εκ μέρους της 7μελούς συντονιστικής επιτροπής σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας και την διάθεσή σας για βοήθεια.
    Τα προβλήματά μας τα γνωρίζεται καλά γιατί είναι κοινά.
    Γινόμαστε επίσημα σωματείο σε περίπου 2 μήνες. Τις προσπάθειές μας σαν κλάδο τις ασπάζονται και ήδη άρχισαν να τις μιμούνται και άλλες ειδικότητες..
    Ελπίζουμε σε περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών μας και της επικοινωνίας μας.
    Για την επικοινωνία μαζί μου : τηλ. 2310-729797 κιν.6932-408797
    e-mail : k-hatzidakis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ σημαντική η κίνηση που κάναμε με την ίδρυση του σωματείου μας και αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό και μπράβο στους συναδέλφους που το οργάνωσαν.
    Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω όμως είναι ότι δεν πρέπει να λαμβάνονται βεβιασμένες αποφάσεις όπως αυτή της 24/3. Κάποιοι από εμάς, έχοντας κάθε καλή διάθεση να ακολουθήσουν κάποια υποτίθεται ενιαία γραμμή (ή γραμμή της πλειοψηφίας) έχουν ήδη εκτεθεί στους ασθενείς τους. Καλύτερα να μην χρησιμοποιούμε το ιστολόγιο για να δίνουμε τέτοιου είδους οδηγίες και να λαμβάνουμε αποφάσεις. Για αυτό το σκοπό υπάρχουν οι συνελεύσεις.
    Επίσης αυτό που διαπίστωσα στις δύο προηγούμενες συνελεύσεις είναι ότι κάποιοι τις αντιμετωπίζουν λίγο σαν τουρίστες. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από αυτά μου (δεν) μας δίνει ο ΟΠΑΔ ή το ΕΟΠΥ ίσως να χρειαστεί να δυσαρεστήσουμε κάποιους πελάτες μας. Αλλιώς μια ζωή θα σφραγίζουμε και θα κόβουμε χαρτάκια.
    Με εκτίμηση
    Λίλα Μπίμπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το ΣΚ η πρόεδρος του Συλλόγου μας Γεωργία Καζάκου θα παρακολουθήσει το συνέδριο της Πανεπιστημιακής Κλινικής στη Λάρισσα-αν κάποιος από τους συναδέλφους της Θεσ/νίκης έχει σκοπό να παρευρεθεί παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί της στο 6944698533.
    Ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για κοινές δράσεις...όπως λέει μια συνάδελφος, μέλος του Συλλόγου, πρέπει να γίνουμε μια γροθιά!

    Σόφη Αλεβιζάκη, Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή