Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ WORD

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Ο/Η υπογράφων/ υπογράφουσα …………………………………………………….. του……………….., ιατρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης, κάτοχος του υπ’ αριθμόν ……………….. αστυνομικού δελτίου ταυτότητας, εξουσιοδοτώ διά της παρούσας τους:

1. Χριστόπουλο Αναστάσιο του Κοσμά, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αριστοτέλους 24Α, κάτοχο του υπ’ αρ ΑΖ 192480 αστυνομικού δελτίου ταυτότητας και
2. Μαγνήσαλη Χριστίνα του Κωνσταντίνου, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αιγαίου 34, κάτοχο του υπ’ αρ Φ 187557 αστυνομικού δελτίου ταυτότητας

όπως από κοινού ή και ο καθένας ανεξάρτητα από τον άλλον καταγγείλει την σύμβαση παροχής ιατρικών υπηρεσιών που έχω συνάψει με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου, επειδή ο ΟΠΑΔ καθυστερεί για 15 τουλάχιστον μήνες την καταβολή δεδουλευμένων, να υπογράψει και καταθέσει την σχετική δήλωση καταγγελίας και να παραλάβει το αποδεικτικό κατάθεσης και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου και να προβαίνει γενικά σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την πραγματοποίηση της παραπάνω εντολής.

Θεσσαλονίκη, ………………
Ο εξουσιοδοτών

2 σχόλια:

  1. Για την επιστροφή των εξουσιοδοτήσεων παρακαλώ επικοινωνείτε με τη συντονιστική επιτροπη.
    Παρακαλώ συμπληρώστε και τον απιθμό μητρώου ΤΣΑΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    Το Δεκεμβριο του 2010 ενας συναδελφος και εγω αποφασισαμε να ξεκινησουμε μια προσαπθεια για να δουμε αν θα συμφωνουσαμε οι συναδελφοι παιδιατροι να διακοψουμε τη συμβαση με τον ΟΠΑΔ εφοσον το καναμε ολοι μαζι. Ετσι γιναν 2 συναντησεις. Στην πρωτη 25 ατομων αποφασισαμε να ενημερωσουμε ο καθενας απο μια λιστα ελευθεροεπαγγελματιων παιδιατρων οσους μπορουσαμε για να δουμε ποσοι φαινεται οτι συμφωνουν. Στη 2η συναντηση ανταποκριθηκαν 40 συναδελφοι και εκει αποφασισαμε να ιδρυσουμε την ενωση για να μπορεσουμε κινηθουμε πιο οργανωμενα και συλλογικα και να τεθουν και ζητηματα αλλων ταμειων. Οταν τεθηκε το ερωτημα ποιοι θα κινησουν τις διαδικασιες κανενας δεν προσφερθηκε και αφου κανενας δεν προσφερονται ο ενας με τον αλλον προταθηκαμε εμεις οι 7 που γνωριζετε και πηραμε το ΟΚ απο την ιδρυτικη συνεδριαση στις 17-2 απο 100 και πλεον παιδιατρους. Ετσι προεκυψε η συντονιστικη.
    Τα αναφερω αυτα γιατι πολλοι δε γνωριζουν και βλεπουν με σκεπτικισμο τη συντονιστικη επιτροπη. Καμια ενεργεια δε θα γινει αν πρωτα δεν επικοινωνησουμε με ολους. Δε θα κατατεθει καμια εξουσιοδοτηση ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. Υπαρχουν συναδελφοι που αναρωτιουνται: και αν ο διπλανος μου δεν υπογραψει?? Για το λογο αυτο θα αναρτηθουν τα ονοματα οσων υπεγραψαν και θα ανακοινωθει η μερα της καταθεσης, αν φτασυμε ως εκει, για να ειναι παροντες οσοι μπορουν.
    Μια παρεα ξεκινησαμε για να κανουμε κατι καλο για τα ιατρεια μας αλλα για να αποδωσει επρεπε να ειναι συλλογικο. Αν διαφωνειτε πειτε το μας, αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο τηλεφωνηστε. Θελουμε να ακουσουμε τη γνωμη σας. Μιληστε με το διπλανο σας και μεταφερετε μας τη γνωμη σας. Ή θα γινει κατι τωρα και ισως σωθουμε ή θα αφησουμε τα πραγματα να μας πανε οπου θελουν. Το σιγουρο ειναι οτι οποιο σεναριο και να καρποφορησει απο αυτα που ακουγονται θα ειναι καταστροφικο για ολους. Το σιγουρο ειναι οτι δε θα μπορουμε να λειτουργουμε οπως λειτουργουσαμε. Για τα υπολοιπα ταμεια που αναρωτιουνται μερικοι: Οι συμβασεις του ΟΑΕΕ ληγουν το Δεκεμβριο, το ΤΙΔΚΥ γινεται ΟΠΑΔ απο αυτον το μηνα, το ΙΚΑ γινεται ΕΟΠΥΥ. Αν δεν κανουμε κατι για τον ΟΠΑΔ τωρα δε θα γινει ποτε και δε θα εχει και νοημα. Αν θελετε να στειλετε εξουσιοδοτηση στον ΙΣΘ δωστε την σε εμας για να ξερουμε τι γινεται. Βοηθηστε μας για να βοηθηθουμε ΟΛΟΙ και να θυμαστε "ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη"
    Χριστινα Μαγνησαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή