Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΧΑΡΤΑΚΙΑ” ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔ
Posted on Μαρτίου 4, 2011 by isathens
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η οικονομική ομηρία των συμβεβλημένων με τον Ο.Π.Α.Δ. ιατρών δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Οι όποιες παρεμβάσεις μας προς το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του Ο.Π.Α..Δ, η κατάληψη των Γραφείων του Ο.Π.Α.Δ. στις 17.12.2010, το εξώδικο που επιδώσαμε και όσα υποσχέθηκαν, ουδέποτε εκπληρώθηκαν. Οι οφειλές του ΟΠΑΔ προς τους γιατρούς της Αττικής φτάνουν τα 100.οοο.οοο ευρώ.
Πέραν αυτού με τον ψηφισθέντα Νόμο «Σκούπα» για την Υγεία, ο Ο.Π.Α.Δ, ως αμιγώς Ταμείο Υγείας απορροφήθηκε από το νέο ενοποιημένο Ταμείο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Καθίσταται σαφές ότι εντός ολίγων μηνών παύουν να ισχύουν οι συμβάσεις με τον Ο.Π.Α.Δ. και οι αυταπάτες τελείωσαν, διότι χιλιάδες γιατροί που σήμερα είναι συμβεβλημένοι με τα παραπάνω Ασφαλιστικά Ταμεία, θα βρεθούν εκτός συστήματος.
Οι Φαρμακοποιοί, που μηδενός εξαιρουμένου πειθάρχησαν στην απόφαση του Συλλογικού τους οργάνου, εξανάγκασαν άμεσα την Κυβέρνηση να αρχίσει την εξόφλησή τους.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει και καθένας από εμάς οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Σας καλούμε μαζικά να δώσουμε τέλος στον εμπαιγμό και την απαξίωση του Έλληνα Γιατρού.
Λαμβάνοντας υπ’ όψη τα παραπάνω το ΔΣ του ΙΣΑ αποφάσισε να δώσει τέλος στην οικονομική ομηρία και να σας καλέσει να σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την κοροϊδία από τον ΟΠΑΔ.
Από την Πέμπτη 10/3/2011 σταματούμε να αποδεχόμαστε τα “χαρτάκια” χωρίς αντίκρισμα του ΟΠΑΔ και πληρωνόμαστε από τους ασφαλισμένους εκδίδοντας δελτίο παροχής υπηρεσιών, με βάση το κρατικό τιμολόγιο, το οποίο στην συνέχεια ο ασφαλισμένος το προσκομίζει στο ταμείο του προκειμένου να πληρωθεί.
Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤ.ΡΗΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου