Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΑΠΟ 28/03/2011

Το σωματείο μας θεωρεί ότι καθημερινά ο ΟΠΑΔ εμπαίζει μαζί μας με διάφορες εγκυκλίους και για αυτό ΕΜΜΕΝΕΙ στη θέση του καλώντας τους συναδέλφους παιδιάτρους

1 Να εκμεταλλευτούμε την πρόσφατη απόφαση του ΟΠΑΔ και να προβούμε σε αναστολή των συμβάσεών μας από 28/03/2011 ζητώντας από τους πελάτες μας την καταβολή της εκάστοτε ιατρικής επίσκεψης με έκδοση ΑΠΥ για να ζητηθεί το νόμιμο αντίτιμο από το ασφαλιστικό ταμείο.

2 Τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ

3 Συνέχιση της προσπάθειάς μας για συγκέντρωση εξουσιοδοτήσεων ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ των συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ

Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία εξουσιοδότηση δε θα δοθεί εάν δεν επανεξετάσουμε τα δεδομένα την εκάστοτε χρονική στιγμή. Αν όμως δεν τις συλλέξουμε δεν έχουμε κανένα μέτρο πίεσης. Αν κινηθούμε όλοι μαζί συλλογικά τότε και μόνο τότε μπορούμε να επιτύχουμε και να διασφαλίσουμε τη δουλειά και την αξιοπρέπειά μας. Δεν μπορούμε πλέον να κλείνουμε τα αυτιά μας και να φοβόμαστε να ξεβολευτούμε, υποκρινόμενοι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι τίποτα δε θα αλλάξει. Το νέο νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφισθεί, ο ΕΟΠΥΥ (ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) είναι μία πραγματικότητα είτε ξεκινήσει Ιούνιο, είτε Σεπτέμβριο, είτε Απρίλιο.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είμαστε άνθρωποι με υποχρεώσεις και σπουδές ετών στις πλάτες μας. Δε μπορούν να παίζονται παιχνίδια στρατηγικής εις βάρος μας και εμείς σοκαρισμένοι να είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε και να περιμένουμε στωικά κλεισμένοι στην απομόνωση του ιδιωτικού μας ιατρείου, περιμένοντας τα ψίχουλα που θα είναι κάτι τις παραπάνω από τις φημολογίες για να πούμε και ευχαριστώ।


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου