Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔ

Συνάδελφοι, δεν απαντάμε στο εκβιαστικά μηνύματα του ΟΠΑΔ, η κινητοποίηση μας ξεκίνησε σήμερα. Η μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι μονόδρομος για να πληρωθούμε και να εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Posted on Μαρτίου 10, 2011 by isathens
Όσοι ασθενείς σας ρωτάνε μπορείτε να λέτε ότι δεσμεύεσθε από την απόφαση του ΙΣΑ για αναστολή συλλογής αποκομμάτων από τα βιβλιάρια του ΟΠΑΔ. Πληρωνόμαστε με ΑΠΥ, κανείς δεν πρέπει να λυγίσει. Ο ΟΠΑΔ είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσει να μας εκβιάσει, απαντάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, όταν είμαστε ενωμένοι δεν μπορούν να μας ακουμπήσουν.

1 σχόλιο:

  1. Συναδελφοι επιτελους κινητοποιηθηκε και ο ΙΣΘ αλλα σε σχεση με τις προτασεις σας ερωτω τα εξης:
    1. Θα δεχομαστε επισκεψη ιατρείου 20 ευρω δηλαδη 16 ??? για να μην αναφερθω στα αναλωσιμα της ηλεκτρονικης καταγραφης που αυξανουν τα εξοδα. Οσοι δεν ενοχλουνται απο αυτο πχ αλλες ειδικοτητες εχουν ιατρικες πραξεις οι οποιες αυξανουν την αξια της επισκεψης μεχρι 100 ευρω!! και εχουν και συνταγογραφια για την οποια κοβουν χαρτακι
    2. Υπαρχουν ακομα συναδελφοι που θελουν να συνεχισουν με το χαρτακι οταν θα αφορα το συνολο των ασφαλισμενων??
    3. Υπάρχουν ακομα συναδελφοι πυο πιστευουν οτι το κρατος αυτη τη στιγμη μπορει να πληρωνει αυτα τα χαρτακια για το συνολο των ασφαλισμενων??
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. Θα μας σερνουν με χαρτακια και υποσχεσεις μεχρι να περασει το διαστημα που αναφερει το νομοσχεδιο οτι δινεται στο Συντονιστικο Συμβουλιο που θα αποφασισει για τις συμβασεις του ΕΟΠΥΥ δηλαδη 1-2 χρονια!!! Και μετα θα μας πεταξουν απο το συστημα χρεωμενους γιατι απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, γιατι δεν θα εχουν κατορθωσει να μειωσουν το κοστος απο τις υπερκοστολογησεις των προμηθειων και τις μιζες για να πανε τα λεφτα εκει που πρεπει (πραγμα που ηδη επρεπε να εχει γινει) γιατι "Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη" και ο νοων νοειτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή