Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ

8 σχόλια:

  1. Αναρωτιεμαι αν πρεπει να καταγγείλουμε τη συμβαση ή αν αυτη θεωρειται ηδη απο μερους του ΟΠΑΔ "ληγμενη" εφόσον δεν μας εχει πληρωσει εντος 45 ημερων που οριζεται απο νομο του κρατους (δεν ξερω ποιον) ότι ισχυει για τις συμβασεις με το δημοσιο. Υπαρχει δηλαδη μονομερως παραβιαση της συμβασης. Εν αναμονη απαντησης απο δικηγορο αν καποιος εχει ηδη απαντηση σε αυτο ευχαριστως να μας διαφωτισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σταμάτησα να δέχομαι απo 1/3/11 ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ.Toυς κόβω απόδειξη 20 ευρώ για να τα ζητήσουν από τον ΟΠΑΔ.Δεν ξαναμπαίνω στην διαδικασία να μαζεύω "χαρτάκια" χωρίς να έχουν αξία. Περιμένω να γίνει η συγκέντρωση μας για να καταγγείλουμε όλοι από κοινού τις συμβάσεις μας.Αν δεν γίνει αυτό, εγώ την καταγγέλλω μονομερώς. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο 20/2/11 δημοσιευτηκε στο ΦΕΚ οτι το Δημοσιο δεν θα αποζημιωνει τους ασφαλισμενους που επισκεπτονται μη συμβεβλημενους γιατρους.Αν μας κοψει και την συνταγογραφηση τοτε μας δενει τα χερια για να μας υποχρεωσει να συμβληθουμε στον ενιαιο φορεα ..και..να μην μας πληρωνει.Επιτομη του εκβιασμου.Μονο αν καταγγειλουν ολοι τις συμβασεις μπορουμε να πιεσουμε.Προσωπικα δεν εχω συμβαση εδω και 10 χρονια και επιβιωνα αξιοπρεπως.Δεν ξερω για το μελλον ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ σταμάτησα να δέχομαι ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ. Φτάνει πια !! Τους παίρνω επίσκεψη όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς. Ίση αντιμετώπιση σε όλους. Καιρός να αντιδράσουμε όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να είμαι ειλικρινής δεν "τόλμησα" ακόμη να πάρω κανονική επίσκεψη (40)από τους ανθρώπους που βλέπω χρόνια με το "χαρτάκι", άλλωστε μόνο τρεις μέρες έχει που έκλεισα το κεφάλαιο ΟΠΑΔ. Θα το κάνω άμεσα, μόλις καταγγελθεί η σύμβασή μου είτε μονομερώς είτε συλλογικά. Το ότι δεν θα αποζημιώνει τους ασφαλισμένους του ο ΟΠΑΔ αυτό δεν θα μας αφορά όταν εφαρμόσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω 4 προοπτικες βλεπω
    1. Να σταματησουμε να κοβουμε χαρτακια και να δεχομαστε αμοιβη με αποδειξη και ας την κανει ο,τι θελει ο¨ασφαλισμενος. Έτσι δεν κοβω τη συμβαση συνεχιζω να συνταγογραφω και αν με καλεσει ο ΟΠΑΔ θα κληθει εκεινος να διακοψει τη συμβαση. Αν θα δεχτουμε 20 ευρω ειναι προσωπικο ζητημα αν και δεν συμφωνω γιατι μετα θα μεινουμε στο 20ευρω!!!
    2. Αιτηση διακοπης της συμβασης με οσους συμφωνουν (αν υπαρχουν ακομα συναδελφοι που θεωρουν οτι πρεπει να συνεχισουμε να κοβουμε χαρτακι λυπαμει πολυ). Έτσι δεν μπαινω σε διαδικασια αντιπαραθεσης και δικαστικων μετρων που θα πρεπει να περιμενω εκδικαση της υποθεσης με τι σκοπο?? να παρω τα λεφτα ακομα πιο αργα???
    Συνεχιζω να γραφω συνταγες και ας τα βρει ο ασφαλισμενος με το ταμειο του. Αν ενημερωθω επισημα με τη διακοπη της συμβασεις οτι δεν επιτρεπεται να συνταγογραφω θα σταματησω.
    3. Καταγγελια της συμβασης που σημαινει δικαστικα μετρα και αποδοχη του 20ευρω επισημα οπως λεει ο ΙΣΑ. Ο ΙΣΑ πιθανον κινειται απο ατομα που δε νοιαζονται για το 20ευρω, που δεν εχουν αναγκη αυτα τα λεφτα, που ενδεχομενως ηδη παιρνουν "συμπληρωμα" στην αμοιβη για το χαρτακι ή δεν εχουν καν συμβαση με τον ΟΠΑΔ!!!!!
    4. Δεν κανουμε τιποτα και περιμενουμε την επιφοιτηση του Αγ. Πνευματος (δεν αργει)!!!
    Τα παραπανω αφορουν ολα τα ταμεια του Δημοσιου
    Αν υπαρχουν και αλλες γνωμες θελω να τις ακουσω. Χρειαζομαστε ιδεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παραπάνω σχόλιο διαγράφηκε γιατί ανώνυμα χρησιμοποιούσε υβριστικό λόγο και αφορισμούς.
    Μακριά από το αυτό ιστολόγιο αυτές οι πρακτικές.

    Και όποιος νομίζει ότι έχει δίκιο, να έχει το θάρρος της γνώμης και της υπογραφής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή