Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

Το Σάββατο 5/11/2011 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συγκέντρωση των προέδρων και αντιπροσώπων των σωματείων Ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων ανά την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης
  1. Οριστικοποιήθηκε το καταστατικό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων καθώς και οι επικείμενες διορθώσεις ώστε να κατατεθεί το συντομότερο δυνατό στο Πρωτοδικείο.
  2. Αποφασίστηκε ότι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των Παιδιάτρων-Θες/νίκης στον ΠΙΣ εφεξής θα εκπροσωπεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παιδιάτρων.
  3. Αποφασίστηκε με ομοφωνία και σε σύμπλευση με τις αποφάσεις του ΠΙΣ να μην παραλάβουμε τα συνταγολόγια του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΕΟΠΥΥ) και να εξακολουθήσουμε να συνταγογραφούμε ηλεκτρονικά όπως άλλωστε προβλέπεται.
Προχωράμε δυναμικά στην θέσπιση της Ομοσπονδίας με την βεβαιότητα ότι θα αναδειχθεί σε δυναμικό όργανο παρέμβασης τόσο σε ιατρικό, όσο και πολιτικό επίπεδο, με σκοπό την διαφύλαξη της επιστημονικής και επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας, την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Ελευθεροεπαγγελματία Παιδιάτρου και την προώθηση της καλής άσκησης ιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου