Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΦΕΚ 2456 "Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και Καθορισμός αμοιβών

2 σχόλια:

  1. Τελικά το αντέγραψαν απο το προσχέδιο με μόνη διαφορά ότι δεν αναφέρει πλέον το ΕΤΑΑ και τα ΤΑΥΤΕΚΩ κλπ ταμεία και μια δεύτερη (δεν την θυμάμαι ήσσονος σημασίας - πρέπει να ήταν κάτι στους οδοντίατρους). Επίσης αναφέρεται ότι για την τελευταία ομάδα Δ' (σπάνιων) γιατρών η αμοιβή είναι απο τις επισκέψεις...
    ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά το ωράριο (παγίδα???)
    Τέλος πάντων δικαιωνεται συνάδερφος, πρώην μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ που έλεγε να μην πιστεύετε τον Βουδούρη (εξάλλου ποιος τον πίστευε ακτός απο κάποιους που ήθελαν να το σερβίρουν έτσι). Ο αθώος Βουδούρης που διαφωνεί με το υπουργείο (έτσι λέει) μπορεί να υποβάλλει παραίτηση (μάλλον θα πεί ότι παραμένει για να τους μεταπείσει.... χαχαχαχαχα).
    Τέρμα η ελεύθερη συνταγογράφηση....
    Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος. Ο Λοβερδ παρέμεινε στο υπουργείο να ολοκληρώσει την θανατική καταδίκη της Δημόσιας υγείας. Κλαίω ήδη τους ασθενείς γιατί τους παραμυθιάζει και θα τα βρούν μπαστούνια (και μάλιστα ακριβά...).
    Καλή μας τύχη...
    ΦΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε απαισιόδοξοι, όντως το κόστος θα μετακυλήσει εξολοκλήρου στην τσέπη των ασθενών, και αν δεν θέλουν να ξεσπάσουν επιδημίες ξεχασμένων ασθενειών λόγω ελλιπούς εμβολιαστικής κάλυψης, θα αναγκαστούν να δώσουν την ελεύθερη συνταγογράφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή