Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΙΣΘ ΑΠΟ 14/11/2011

5 σχόλια:

  1. Γιατί στις 14/11/11 και όχι από σήμερα,περιμένετε κάτι; Περιμένετε κάποια αντίδραση ή απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Παιδίατροι δεν περιμένουμε τίποτα, είμαστε ήδη σε αναστολή από 7μήνου και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τίποτα δεν άλλαξε, οι οφειλές παραμένουν οφειλές και οι υποσχέσεις για αποπληρωμή των οφειλών του 2011 εντός 45 ημερών έμειναν μόνο υποσχέσεις. Όλα τα ΝΠΔΔ και όχι μόνο τα ταμεία έχουν κηρύξει ουσιαστικά στάση πληρωμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε, μόνο το από σε πείραξε? και όχι το μέχρι? Το ταμείο ουσιαστικά φαλήρησε. Τυπικά μένει να κλείσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ναι ξέχασα ο ΙΣΘ δεν θεωρεί ότι τα αναξιόπιστα ταμεία είναι πρόβλημα, αλλά το κάνει για να "εξασφαλίσει" ελεύθερη συνταγογράφηση για όλους τους γιατρούς, λες και αν πούνε ΝΑΙ θα τους πιστέψουμε. Αν το θέμα της ελεύθερης συνταγογράφησης δεν το δω δημοσιευμένο στο ΦΕΚ δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. """ παιδίατροι_θεσσαλονίκης είπε...
    Αν το θέμα της ελεύθερης συνταγογράφησης δεν το δω δημοσιευμένο στο ΦΕΚ δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν""" ..
    Και πολύ καλά κάνεις. Αυτές οι προσωπικές υποσχέσεις και σκέψεις του Βουδούρη είναι τουλάχιστο φαιδρές. Αλήθεια αυτή η συνεδρίαση και η τελική απόφαση του διοικητικού συμβουλείου του ΕΟΠΥΥ (που είπε ο φίλτατος Βουδούρης προ 10ημέρου ότι θα γινόταν οσονούπω) έγινε? Έχουμε κάποια πληροφορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή