Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του σωματείου θα λάβουν χώρα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 στην αίθουσα Εύξεινος Λέσχη Θες/κης (Λεωφόρος Νίκης 13, γωνία Αριστοτέλους και Λ. Νίκης) από: 11.00 το πρωί ως 15.00 το απόγευμα.

Είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της προσπάθειάς μας η παρουσία και ευρεία συμμετοχή όλων μας, τόσο στο εκλέγειν όσο και στο εκλέγεσθαι. Δηλώσεις υποψηφιότητας μπορούν να γίνονται ή μέσω του blog ή σε απευθείας συνεννόηση με τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Χρειαζόμαστε την ενδυνάμωση των προσπαθειών μας τόσο στα πλαίσια των συλλογικών διεκδικήσεων, όσο και στην ολοκλήρωση της Πανελλήνιας κινητοποίησης των παιδιάτρων προς την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Βάσει καταστατικού κάθε μέλος που θέλει να λάβει μέρος στις εκλογές ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο τουλάχιστον επτά μέρες πριν την συνέλευση (μέχρι 15/10/2011). Ο αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ανέρχεται σε 7 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη και της Ελεγκτικής Επιτροπής σε 3 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου