Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Προς τι τα δύο μέτρα και σταθμά του υπουργού; (Ygeianet)

Πριν ένα μήνα ο Α. Λοβέρδος ήθελε να κινήσει διαδικασία απόλυσης για τους καρδιοχειρουργούς του «Αγ. Σοφία». Το επιχείρημά του ήταν ότι σύμφωνα με.. φήμες που έφτασαν στ΄ αυτιά του οι συγκεκριμένοι γιατροί είχαν υποπέσει σε πράξεις που αντιβαίνουν τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.
Την ίδια ακριβώς περίοδο ο Α. Λοβέρδος κυκλοφορούσε αλά μπρατσέτα με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Μίχα, για τον οποίο δεν υπάρχουν απλά φήμες, αλλά υπάρχει εισαγγελικό κατηγορητήριο κακουργήματος για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Κι όμως. Στην περίπτωση του κ. Μίχα ο υπουργός δεν βλέπει τίποτα το μεμπτό!
Προς τι τα δύο μέτρα και σταθμά του υπουργού;
Στην πρώτη περίπτωση ο Α. Λοβέρδος επιδιώκει να προβάλλει επικοινωνιακά την εικόνα ανδρός που «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του», του Αρχαγγέλου που κραδαίνει τη ρομφαία. Απεναντίας στη δεύτερη περίπτωση ο Αρχάγγελος κάνει το παπί! Και τούτο διότι ο κ. Μίχας είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εκεί που παίζονται τα παιχνίδια και οι διαγκωνισμοί των δελφίνων για την ηγεσία. Μάλιστα ο διωκόμενος για κακούργημα φέρεται ως ο μοναδικός υποστηρικτής του κ. Λοβέρδου στο Πολιτικό Συμβούλιο.
Εάν ο τραπεζίτης πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος είχε ελάχιστη πολιτική ευαισθησία θα έπρεπε να ζητήσει από τους δελφίνους –με πρώτο και καλύτερο τον Α. Λοβέρδο- να παραιτηθούν από τα υπουργικά αξιώματα, αφού δεν το κάνουν μόνοι τους ως ώφειλαν.
Αλλοίμονο!
Ποιος έχασε την ευθιξία να τη βρουν Λοβέρδος και Παπαδήμος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου