Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ygeianet σχόλιο για τα "καρτέλ" υγείας

Είναι γνωστή η αντικειμενικότητα των εφημερίδων που ανήκουν στο συγκρότημα Μπόμπολα. Όταν πρόκειται για εργολαβίες του ομίλου τα φαρμακερά σχόλια και οι εκβιασμοί εναντίον της κυβέρνησης δίνουν και παίρνουν μέχρι ν΄ αρπάξουν το έργο. Απεναντίας, οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος σε άρθρα που αφορούν εργαζόμενους δε διστάζουν να φτάνουν σε λοιδορίες ακόμη και σε απροκάλυπτες συκοφαντίες, ώστε να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική.
Αποκαλεί λοιπόν η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» καρτέλ τους προμηθευτές ορθοπεδικού υλικού, επειδή αρνήθηκαν να δώσουν προσφορές στο διαγωνισμό του Α. Λοβέρδου (κλικ εδώ). Να δεχτούμε πως έχει δίκιο...
Και συνεχίζει η σομόν εφημερίδα:
«Τα «καρτέλ» στην Υγεία δεν περιορίζονται όπως φαίνεται αποκλειστικά στις επιχειρήσεις, αλλά επεκτείνονται και σε φυσικά πρόσωπα. Έτσι, ιδιώτες γιατροί, κυρίως στην περιφέρεια, συμπεριφέρονται ως «καρτέλ» και αρνούνται να συμβληθούν με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), τινάζοντας στον αέρα την περίθαλψη εκατομμυρίων ασφαλισμένων. Σύμφωνα με στοιχεία από τον ΕΟΠΥΥ, ακόμη και σήμερα, υπάρχουν στον Οργανισμό ελλείψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών. Ενδεικτικό -κάθε άλλο παρά μοναδικό- είναι το παράδειγμα του νομού Σερρών, όπου σε ολόκληρη την περιοχή δεν έχει βρεθεί ούτε ένας παιδίατρος που να επιθυμεί να συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ!».
Προφανώς η έξυπνη δημοσιογράφος του συγκροτήματος πιστεύει ότι βάζοντας το καρτέλ σε εισαγωγικά το καθιστά ανώδυνο και πιθανόν μη κολάσιμο.
Πρόκειται όντως για «δημοσιογράφο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου