Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΗΘΕΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΔ=ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ.
    ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 184. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΣΑΛΗ
    ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ-- ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΙΓΙΟ13 Ιανουαρίου 2012 στις 8:43 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Πάτρα ήδη άρχισαν να αποσύρουν τις αιτήσεις παιδίατροι οι οποίοι αρχικά επέλεξαν να μπουν στον ΕΟΠΥΥ..... Καλή αρχή....
    Ηλίας Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε νομίζω γιατί αναφέρεται στο φεκ 3008 που είναι αυτό της ελευθερης συνταγογράφησης. Χαρακτηριστικά αναφέρει "


    "καθώς και οι μη συμβεβλημένοι γιατροί με τον

    Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (εξαιρουμένων των ιατρών που έχουν κάνει ήδη δήλωση για να

    συμπεριληφθούν στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς), και όπως αυτοί

    περιγράφονται στην Κ.Υ.Α. αρ.Φ90380/25916/4456/29-12-2011 που δημοσιεύθηκε στο

    ΦΕΚ 3008/29-12-2011,

    αν τώρα προκύψει κάτι στην πορεία θα υπάρξη σφοδρη αντιδραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλωντας με "αρμοδιο" υπαλληλο στον ΕΟΠΥΥ στην Αθηνα - και πριν υποβαλλω αυτη την δηλωση - μου ανεφερε οτι τα στοιχεια μας των μη συμβεβλημενων, ισως στο μελλον χρησιμοποιηθουν για λιστες "συνεργαζομενων μη αμοιβομενων απο τον ΕΟΠΥΥ". Βεβαια με καθε επιφυλαξη εστειλα με φαξ τελικα την δηλωση

      Διαγραφή
  5. Μας εχουν συνηθισει στις λοβιτουρες!

    Λοβιτουρα =μπαζα,κολπο,χτυπημα
    = απατη με σκοπο την κερδοσκοπια
    = κλοπη

    Διαλεχτε οτι θελετε!

    Γρηγοριαδου Ευδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λίστα του ΕΟΠΥΥ περιλαμβάνει συναδέλφους που έχουν κάνει αίτηση διαγραφής. Δεν θα τους σβήσουν σίγουρα γιατί αποτελούν έναν "καλό κράχτη" για τους μή συμβεβλημένους. Μπορεί βέβαια ο Βουδούρης να αναρτήσει και τους μη συμβεβλημένους, γιατί δεν του βγαίνουν τα "κουκιά". Να δούμε όταν σε 2-3 μήνες θα καλέσει για συμβάσεις πόσοι θα υπογράψουν !

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  6. κωστας δακορωνιας--παιδιατρος αιγιο14 Ιανουαρίου 2012 στις 8:36 μ.μ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ,ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή