Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ygeianet για Λοβέρδο

Το Σάββατο ο κ. Λοβέρδος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό  ότι «παίρνει πάνω του τον ΕΟΠΥΥ» και δεσμεύτηκε για "άμεση επίλυση των προβλημάτων εξυπηρέτησης των πολιτών στον ΕΟΠΥΥ μέσα στις επόμενες 10 ημέρες"!
Υποθέτουμε πως ο κ. Λοβέρδος ζήλωσε την δόξα του Τσακ Νόρις.
Πριν όμως ο υπουργός Υγείας ξεκινήσει ανδραγαθήματα οφείλει ν΄ απαντήσει με σαφήνεια σε ορισμένα ερωτήματα:
ΠΡΩΤΟΝ: αυτή τη στιγμή πόσες μέρες χρειάζονται για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες από τον ΕΟΠΥΥ; Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως είτε δεν εξυπηρετούνται καθόλου, είτε τους καλούν να ξαναπεράσουν από τον ΕΟΠΥΥ μετά το Πάσχα.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ποιος εμπόδιζε μέχρι στιγμής τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και την εξυπηρέτηση των πολιτών; Από τα λεγόμενα του κ. Λοβέρδου προκύπτει ευθέως πως δράστης ήταν ο κ. Κουτρουμάνης.
ΤΡΙΤΟΝ: πώς θα επιτύχει αυτό τον άθλο ο υπουργός; Αυτό δεν το αποκαλύπτει. Εξ επαγωγής όμως μπορούμε να το συμπεράνουμε: θα το επιτύχει κάνοντας περικοπές, το μόνο που γνωρίζει άριστα. Και τότε φυσικά οι λίστες θα φτάσουν στα επόμενα Χριστούγεννα.
Επειδή ο Τσακ Νόρις κατάντησε αντικείμενο ανεκδότων συνιστούμε στον κ. Λοβέρδο ν΄ αποφεύγει τέτοιες δηλώσεις και διακηρύξεις και ν΄ ασχοληθεί με σεμνότητα, ώστε να περισώσει τους πολίτες από τη φοβερή περιπέτεια στην οποία τους ενέπλεξε. Του συστήνουμε ν΄ ασχοληθεί και με κάτι πιο πεζό: τις υποστελεχωμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Τάχα δεν άκουσε πως η πολιτική του οδηγεί στο θάνατο 900 νεογνά ετησίως και διπλάσιους ενήλικες;
Ούτε η πανούκλα δεν άφηνε τόσα θύματα όσα αφήνει το Μνημόνιο και ο πιστός του υπηρέτης κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου