Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος κατά Παιδιάτρων και Παθολόγων : Απειλές για αφαίρεση συνταγογράφησης λόγω απαξίωσης του ΕΟΠΥΥ από τις εν λόγω ειδικότητες.

http://www.loverdos.gr/gr/index.php?Mid=1&Sid&sub1=1&sub2=1&fCat&art=2373

Ας ενημερώσει κάποιος τον υπουργό ότι αυτός πρώτα απαξίωσε το τερατούργημά του εν ονόματι ΕΟΠΥΥ με τις αντιμισθίες της πείνας και μετά μας κάλεσε να γίνουμε υπάλληλοι με τα έξοδα δικά μας. Όχι κ Υπουργέ δεν μπορείτε να μεταθέσετε τις δικές σας ευθύνες που καταστρέψατε τη Δημόσια υγεία για άλλη μια φορά στους γιατρούς. Επιτέλους κ υπουργέ αν θέλετε την αναμόρφωση ξεκινήστε πρώτα από τον εαυτό σας, και για μια φορά παραδεχθείτε ότι
  • ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ
  • ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
  • ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Και επιτέλους η ιατρική δεν είναι πονάει χέρι κόβω χέρι και όταν το καταλάβετε αυτό τότε μπορούμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε από μηδενική βάση τι είναι εφικτό να γίνει.

12 σχόλια:

  1. Να σε χαίρεται που σ΄έχει η Ελληνική πολιτεία κ. υπουργέ της υγείας.
    Καλά δεν σου είπε κανένας ότι απευθύνεσαι σε ένηλίκους μορφωμένους και δεν σου επιτρέπεται να εκβιάζεις? Είσαι ένας ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ. Μήπως είσαι της Ελληνικής Camora.?? Αντί να τα μαζέψεις και να φύγεις νύχτα με τις μ@@@@@ες που κάνεις με την υγεία εκατομυρίων πολιτών απειλείς κιόλας?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Κάποιοι …… βέβαια που σε υποστηρίζουν και σε θεώρησαν αξιόπιστο συνομιλητή τους ίσως χαρούν με τις απειλές σου, αλλά αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους όλοι όσοι μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική αλητεία δεν έχει τέλος.Κύριοι θέλετε να είστε αξιοπρεπείς;Θέλετε να παρέχετε υπηρεσίες ποιότητας και όχι fast food ;Θα σας λιώσω.
      Κανένας συνάδελφος να μην υποκύψει. Οι εκλογές και η τιμωρία τους είναι κοντά.
      Συνάδελφοι αφυπνιστείτε.Εμείς θα είμαστε πάντα γιατροί ,αυτό σπουδάσαμε,γι αυτό ορκιστήκαμε και αυτό θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια.Αυτοί πολύ σύντομα θα είναι σπίτια τους.Με τη δική μας ψήφο και με τη δική μας επιρροή.
      Τιμωρήστε τους.

      Διαγραφή
    2. ωραία κύριε Λοβέρδο .. δεν μπαίνουμε ... τι θα κάνεις μετά;;;... θα μας κλείσεις τα Ιατρεία;; .. η θα ποινικοποιήσεις την επίσκεψη του ασθενή σε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ και θα τους επιβάλεις πρόστιμο και μεγαλύτερο φορολογικό συντελεστή ;;;((για να πηγαίνουν επί πληρωμή σε γιατρό άρα έχουν λεφτά!!! τεκμήριο..τεκμήριο!!). o tempora o mores...

      Διαγραφή
  2. Οταν το καταλαβει αυτο ,θα εχει φυγει και θαναι νυχτα.
    Αφου θα εχει διαλυσει καθε απομειναρι Δημοσιας Υγειας.
    Μπορει να μην ειμαστε η γενια του Πολυτεχνειου -τους ειδαμε και αυτους πως σερνονται-αλλα ειμαστε οι σημερινοι 50ρηδες που φαγαμε την απογοητευση!Ε! οχι,δεν θα τους περασει!Η ταξη των Παιδιατρων αντιστεκεται!

    Γρηγοριαδου Ευδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιο γελοίο είναι πως, παραδέχεται, πως είναι φισιολογικότατο να πληρωνόμαστε χρόνια μετά, αντί άμεσα.
    Είναι φασίστες παιδιά- τελεία και παύλα.
    Και να αφαιρέσουν την συνταγογράφηση, το κακό θα το κάνουν μόνο στους ασθενείς.

    ΔΕΝ υποχωρούμε μαλάκα, δεν δεχόμαστε εκβιασμοί- να πας να γ....θεις. Εσύ και η φασιστοειδή παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι βλέπεται συνάδελφοι το πρόβλημα είναι η ΠΦΥ, δεν είναι τυχαίο που ο «αξιόπιστος ομιλητής» υπουργός μας βάλλεται κατά παιδιάτρων και παθολόγων που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ΠΦΥ. Ξανά η ίδια τακτική εκφοβισμού και τρομοκρατίας (το έργο το έχουμε ξαναδεί βλ ΟΠΑΔ στην αναστολή). Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία ΟΧΙ χωρίς καμία διαπραγμάτευση. Και αν μας αφαιρέσει τη συνταγογραφία ας τα βάλλει με τους ασφαλισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ...............................εκβιασμος.....ΦΑΣΙΣΜΟΣ.............ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ......και θρασυδειλία.Ας αναστειλει την συνταγογραφηση επιλεκτικα και ας περιμενει.Θα εχει εκτος απο τους γιατρους και τους ασφαλισμενους απεναντι του.
    ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ,ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ και η τροπολογια τιμωριας των συναδελφων του ΕΟΠΥΥ.
    Αν τον αφησουμε να συνεχισει ...ετσι θα συνεχισει...ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    Συναδελφοι Παθολογοι και Παιδιατροι του ΕΟΠΥΥ...μια ειναι η απαντηση...ΚΥΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το συστημα με αντιμισθια τυπου ΤΕΒΕ που τους επεβαλλε η τροικα με το μνημονιο το δεχεται η ιατρικη κοινοντητα χρονια τωρα. Δεν το ανακαλυψε η τροικα. Δικο μας συστημα αντιγραψανε στο μνημονιο. Ο μονος τροπος για να το πολεμησουμε ειναι να μην συμβληθει ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ. Μονο ετσι θα αποδειξουμε οτι δεν το δεχομαστε. Επιμενω οτι εχει σημασια η ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποχη μας. Και σε αυτο πρεπει να βοηθησουμε ΟΛΟΙ. Το 10% των συμβεβλημενων μετα απο τον αγωνα και τις προσπαθειες μας ειναι μεγαλο και απαραδεχτο. Καλω ολους τους συναδελφους που συμβληθηκαν να το ξανασκεφτουν και να το καλοσκεφτουν και τους υπολοιπους να τους δωσουν να καταλαβουν οτι η προοπτικη του ΕΟΠΥΥ ειναι συμβασεις 2ετεις χωρις δυνατοτητα ανανεωσης. Μετα τι θα γινει?? Θα εχουν υποστηριξει ενα συστημα που κανει κακο σε ολους, στο τελος και στους ιδιους. Εχουμε μπραστα μας οι περισσοτεροι 25-35 χρονια καριερας. Αυτο πρεπει να σκεφτουμε και οχι απλα να γεμισουν τα ιατρεια μας για 2 χρονια. Μετα τι θα γινει??
    Χριστίνα Μαγνήσαλη - Μπουγιουκλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πράγματα είναι απλά.....όποιος γνωρίζει περισσότερα γι' αυτόν το κύριο δεν θα του προκαλούσε έκπληξη η όλη συμπεριφορά του.......ας μας απαντήσει λοιπόν ποιός ευθύνεται και για ποιό λόγω ο πατέρας του κατέληξε στη στενή.....!!!!!!!!
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα με τον κ.υπουργό της υγείας ασχολείσθε;Αυτός αρρώστησε την υγεία,ασχολείται στην ιστοσελίδα του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ....(!)και όσο για τον ψυχικό τραυματισμό του λόγω πατρός...ας τον οικτίρουμε τον δυστυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχει δίκιο ο υπουργός. οι παιδίατροι το έχετε παρακάνει. ο αδερφός μου έχει πάει σε 4 παιδιάτρους και κανείς δεν έκοψε απόδειξη. πατάτε πάνω στο γεγονός της ανάγκης μας να φέρουμε τα παιδιά μας για εμβολιασμό και γιαυτό δεν μπήκατε στον ΕΟΠΥΥ. ότι υπερσυνταγογραφούνε οι παθολόγοι είναι γνωστό. ότι οι περισσότεροι βγάζουν μαύρα είναι επίσης γνωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ ανώνυμε το να συντηρείς το χώρο εργασίας σου (νοίκι, ρεύμα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, αναλώσιμα, πετρέλαιο κλπ, κλπ), να πληρώνεις ο ίδιος τις ασφαλιστικές σου εισφορές, τα χαράτσια και να σου μένουν και λεφτά για να βγάλεις και τα έξοδα του σπιτιού και να ζήσεις ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ. Τόσο απλά, με 600 και 1000 Ε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. Το κράτος ακόμη μας χρωστάει τα δεδουλευμένα από το 2010 και ότι έχουμε πάρει είναι περικομμένο κατά 10%. Εσύ φίλτατε φαντάζεσαι να συντηρούσες το χώρο εργασίας σου??? Να είχες να πληρωθείς από το 2010 και στο τέλος να σου κόβαν και από τα δεδουλευμένα. Τουλάχιστον εσένα σου κόβουν από δω και πέρα και ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ (ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ)
    Επίσης μάθε ότι με το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης δεν είναι δυνατόν να γράψεις ούτε φάρμακο αξίας 1Ε, χωρίς να κόψεις απόδειξη, για εμβόλια ούτε το συζητάμε. Τώρα για το αν υφίστανται αυτά που λες μόνο επώνυμα μπορούμε να τα δεχτούμε, και πέρα από εμάς υπάρχουν και οι κατάλληλες υπηρεσίες για να κάνεις τα παράπονά σου. Διαφορετικά ανώνυμες μεταφορές από εμπειρίες τρίτων είναι απλά κακοπροαίρετο κουτσομπολιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή