Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
                                                                                
Θεσσαλονίκη,  22/09/2013

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
Μετά την Τροποποίηση του Καταστατικού (Απόφαση ΓΣ 14-11-2012, Α.Μ. Πρωτοδικείου 9162/30-5-2013), τακτικό μέλος του Σωματείου Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει μετά από αίτησή του, οποιοσδήποτε παιδίατρος ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει συσταθεί Σωματείο στους εκάστοτε Νομούς των ανωτέρω περιφερειών με τον ίδιο ή όμοιο σκοπό με το παρόν Σωματείο.
            Με την παρούσα σας καλούμε να παραστείτε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 28/09/2013 και ώρα 5 το απόγευμα. Η Συνέλευση θα λάβει χώρα αμέσως μετά το πέρας της Στρογγυλής Τράπεζας της Ωτορινολαρυγγολογίας στα πλαίσια του Συνεδρίου «Παιδιατρικές Ημέρες – Παιδιατρική και Συναφείς Ειδικότητες», μετά την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του προέδρου της, Καθηγητή Ιωάννη Τσανάκα.
ΘΕΜΑΤΑ 
1. Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια Υγεία- Εμβολιασμοί από γενικούς ιατρούς- Εξελίξεις στην Υγεία
2. Προβλήματα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης- Γενόσημα - ICD10
3. "Αλκυόνη"- Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού- Ενημέρωση
4. Κινήσεις του Σωματείου σε σχέση με μη Παιδιάτρους που ασκούν Παιδιατρική και διάφορους "συμβούλους" (θηλασμού, μητρότητας κλπ)
            Η παρουσία και συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και θα καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις μας.
Με εκτίμηση
                                                       Το ΔΣ του Σωματείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου