Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.

«Συνταγογράφηση εμβολίων από παιδιάτρους- Υποχρεώσεις Κ.Φ.Α.Σ.»‏

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής
Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.
Μη κερδοσκοπικό σωματείο
Λεωφόρος Κηφισίας 58,15125 Μαρούσι
Τηλ.6944307208
E-mail:enosi.elpaidatt@gmail.com


Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας παρακολουθεί και καταγράφει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανησυχία όλα τα προβλήματα που έρχονται σε γνώση μας, που εσείς μας μεταφέρετε, και που αφορούν την καθημερινότητα του λειτουργήματός μας. Η Ένωση προσπαθεί απρόσκοπτα και αδιάκοπα, όπου αυτό είναι εφικτό να παρεμβαίνει και να αναζητεί λύσεις.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, σας επισυνάπτουμε, προς ενημέρωσή σας, την επιστολή που μας απεστάλει από το Υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με ερώτημα που τους είχαμε θέσει από 17/7/2013, και που αφορούσε το πρόβλημα της συνταγογράφησης εμβολίων σε παιδιά. Το πρόβλημα προέκυπτε όταν σε χρόνο διαφορετικό από εκείνο που έγινε η συνταγογράφηση του εμβολίου προβαίναμε στην ιατρική πράξη, δηλαδή τον εμβολιασμό του παιδιού, σε σχέση με την υποχρέωση που εκ του νόμου έχουμε για καταγραφή της ιατρικής πράξης στο βιβλίο ασθενών και απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ένωσή μας έβαλε με την παρέμβασή της τα πράγματα σε τάξη, έβγαλε από δύσκολη θέση όλους τους συναδέλφους, και έδωσε λύση σε ένα σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα που μας βασάνιζε καθημερινά στα ιατρεία μας, μετά την καθιέρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σαν το κύριο συνταγογραφικό μέσον. 


Η διοικούσα επιτροπή
Κ. Νταλούκας              Πρόεδρος
Κ. Βλάχος                    Γραμματέας
Κ. Σιακαβέλλας           Ταμίας
Π. Καφρίτσα                 Μέλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου