Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΠΑΔ/ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΘ

Αποφάσεις
Posted on Φεβρουαρίου 18, 2011 by isathens
Το ΔΣ του ΙΣΑ στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε:
1. 24/ωρη απεργία στις 23/2
2. Αποστολή πρόσκλησης, για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων, σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους και φορείς ανά την Ελλάδα στις 26/2
3. Πανιατρική συγκέντρωση στις 27/2 και ώρα 11:00 στο Ξεν. President
4. Αποστολή επιστολής και εξουσιοδότησης στα μέλη του προκειμένου να καταγγείλουμε συλλογικά, αν χρειασθεί, τις συμβάσεις με τον ΟΠΑΔ σε πρώτη φάση και με τα άλλα ταμεία σε δεύτερη.
5. Σύνταξη κειμένου συλλογικής σύμβασης εργασίας, το οποίο θα αποσταλεί ώς πρόταση στο Υπουργείο Υγείας.

2 σχόλια:

  1. Τωρα πια ειμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ!!! Μονο ενωμενοι εχουμε ελπιδες. Σε καθε αγωνα πρεπει να εισαι ετοιμος κατι να χασεις μεχρι να φτασεις στο στοχο σου. Και ο στοχος ειναι κοινος. Ενιαια αμοιβη απο ολους τους ασφαλισμενους, Αξιοπρεπης αμοιβη και δυνατοτητα του ασφαλισμενου να λαμβανει την αποζημιωση απο το ταμειο του ανεξαρτητα της συμβασης του ιατρου. Με την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση υποχρεωτικη για ολους θα μπορουν να μας ελεγχουν γιατι πρεπει να εχουμε ΣΥΜΒΑΣΗ??? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ 10ΕΥΡΩ!!! ΕΛΕΟΣ!!!
    Χριστινα Μαγνησαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους σας παραθέτω ένα άρθρο από τον ΙΣΑ στις 20-2-2011. Με βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.

    http://isathens.wordpress.com/2011/02/20/%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/

    Σας τους παραδίδουμε, χαρείτε τους.
    Posted on Φεβρουαρίου 20, 2011 by isathens

    Άλλο ένα κυβερνητικό παπαγαλάκι, μετά τον διευθυνή του ΕΣΥ Ν. Μαρουδιά (Πρόεδρος της εταιρείας Διευθυντών ΕΣΥ με μελη ορισμένους "χρωματισμένους" διευθυντές), έκανε δειλά την εμφάνισή του. Το όνομα αυτού Χ. Μουτσόπουλος, εκπρόσωπός του μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου και υπεύθυνος για την κατάντια του πανεπιστημίου και της ιατρικής, έχει το θράσος να ασκεί κριτική την στιγμή που αμφιβάλουμε αν έχει σύμβαση έστω και με ένα ταμείο του δημοσίου και την στιγμή που η επίσκεψη στο ιατρείο του τιμολογείται στα 200 ευρώ . Έχει το θράσος να ασκεί κριτική την στιγμή που είναι ο απόλυτα υπεύθυνος για την κατάντια της ιατρικής εκπαίδευσης, αφού επί χρόνια ήταν τακτικός καθηγητής και συγχρόνως διατηρούσε και ιδιωτικό ιατρείο. Έχει το θράσος να ασκεί κριτική την στιγμή που αμφιβάλουμε αν γνωρίζει τι σημαίνει πολυιατρείο ΙΚΑ και ελευθεροεπαγγελματίας ιατρός που αγωνίζεται να επιβιώσει οικονομικά, παρά το γεγονός ότι εξυπηρετεί καθημερινά πολύ περισσότερους ασθενείς από όσους πιθανών να βλέπει ο κ. Χ. Μουτσόπουλος σε ένα μήνα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ!!!

    Ο ΙΣΑ επιφυλάσεται για κάθε ένομο συμφέρον.

    Σας καλούμε να στείλετε αντίστοιχες επιστολές με τις θέσεις των απλών γιατρών πρός όλες τις εφημερίδες της χώρας για να δούμε αν θα τις δημοσιεύσουν με την ίδια ευκολία.

    ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

    ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ:

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή