Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Χθες Πέμπτη 17 Φερβρουαρίου 2011 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνεδρίαση της «ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Συμμετείχαν περίπου 100 συνάδελφοι παιδίατροι. Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα, όπως η απαράδεχτη αξίωση να δεχόμαστε τους ασφαλιαμένους του ΙΚΑ χωρίς αμοιβή και συμφωνήθηκε ότι δε συμμετέχουμε σε αυτό το μέτρο και δεν έχουμε υποχρέωση ενημέρωσης για άρνησή μας καθώς ήδη ο ΟΠΑΔ πλέον στέλνει email με το οποίο πρέπει να δηλώνουμε αν συμφωνούμε να δεχόμαστε ασφαλισμένους του ΙΚΑ με αυτή τη διαδικασία. Συμφωνήθηκε να ενεργούμε από κοινού ως σωματείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν με την εφαρμογή του Νέου Νόμου για την υγεία
Το πρακτικό συνεδρίασης και το καταστατικό υπογράφηκαν από 40 παιδίατρους.
Ως προσωρινή συντονιστική επιτροπή που αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο ορίστηκαν επίσημα οι εξής: Ιασονίδου Ελένη, Καλκασίνας Πασχάλης, Μαγνήσαλη Χριστίνα, Σταμάτης Θωμάς, Τσιαούση Μίνα, Φαρίνη Ευαγγελία, Χατζηδάκης Κώστας

Η συντονιστική επιτροπή θα σας ενημερώνει για τις περαιτέρω διαδικασίες

2 σχόλια:

  1. Μια πολύ σημαντική συνάντηση, σε συνέχεια των προηγούμενων δύο, μαζικότερη, καλά προετοιμασμένη και αποτελεσματική!!!!!

    Εύχομαι να μη "χαλαρώσουμε" και στην επόμενη που ελπίζω να είναι και η Γενική μας Συνέλευση, να είμαστε τουλάχιστον 200.

    Το μπορούμε!!!!!

    Νίκος Καρανταγλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ιδρυτική μας συνάντηση. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διαφυλάξουμε την επαγγελματική μας υπόσταση. Περιμένουμε να υποδεχτούμε και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή