Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι.Σ.Θ. ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ
 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΙΣΘ, σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, με θέμα τη διαχείριση κρίσεως για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV2,  συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε πρόγραμμα τηλεϊατρικής αποκλειστικά για τον κορωνοϊό σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
 Η Περιφέρεια Κεντρικής, Μακεδονίας μας προσφέρει δωρεάν εφαρμογή τηλεϊατρικής μέσω της εταιρείας Dr. Button. Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να επικοινωνούν με γιατρούς 4 ειδικοτήτων -παιδιάτρους, παθολόγους, γεν. ιατρούς και πνευμονολόγους- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για καθοδήγηση αντιμετώπισης συμπτωμάτων που μοιάζουν με λοίμωξη από Κορωνοϊό COVID-19.
 Για την επιτυχία της εφαρμογής, καλούμε τα μέλη αυτών των 4 ειδικοτήτων (ιδιώτες αλλά και γιατρούς ΕΣΥ εκτός ωραρίου τους) σε εθελοντική βάση προς το παρόν, να εγγραφούν στην εφαρμογή. Ο ΙΣΘ σε δεύτερο χρόνο διερευνά τη δυνατότητα της αμοιβής των 10 ευρώ ανά κλήση αλλά και του εμπλουτισμού της λίστας των γιατρών των 4 ειδικοτήτων.
Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020. Καλείστε λοιπόν να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον παρακάτω σύνδεσμο για να γίνει η εγγραφή σας:
 
Πληροφορίες για την ενεργοποίηση του προφίλ σας στο Dr. Button

Μετά την εγγραφή σας στην εφαρμογή (στο  https://drbutton.gr/kentriki-makedonia), θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας εκπρόσωπος της Dr. Button ώστε να ενεργοποιηθεί το προφίλ σας και να μπορείτε να δέχεστε βιντεοκλήσεις.
Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να ορίσετε τις ώρες και τις μέρες που θα έχετε διαθεσιμότητα για τηλεσυνεδρίες με ασθενείς  και να πραγματοποιήσετε δοκιμαστική βιντεοκλήση.
Στη συνέχεια, θα λάβετε ενημέρωση μόλις ενεργοποιηθεί το προφίλ σας ώστε να μπορείτε να δέχεστε αιτήματα για τηλεσυνεδρίες από τους πολίτες.
Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Νίτσας Νικόλαος
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Η  Γεν. Γραμματέας

Dr. Χατζηδημητρίου Μαρία
Βιοπαθολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου