Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Κ.Λουράντου προς Α.Λοβέρδο

1 σχόλιο:

  1. Εεεεε όχι κι έτσι κ. Λουράντε μου!! Μην βγάζεται απ΄έξω την ουρίτσα σας γιατί έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης στην υπερσυνταγογράφηση και μάλιστα στην κατευθυνόμενη.
    Τα δωράκια που δίνατε σε κάποιους στα ΙΚΑ με ανταμοιβή αναγραφή φαρμάκων με τα κουπόνια σας τα ξεχάσατε?? Μήπως όταν δίνατε κάποια ελεύθερη συνταγή, κρατούσατε τα κουπόνια και τα γράφατε σε κάποιον γιατρό για να χρεώσετε στο δημόσιο?? Μήπως ξεχάσατε τις στίβες βιβλιαρίων που είχατε για να αλληλοεξυπηρετηθείτε με γιατρούς?? Τώρα λέτε ότι φταίνε οι γιατροί??και θέλετε τις επιπλέον δαπάνες να τις πληρώσουν αυτοί που τις κάνουν. Τόσα πολλά είναι τα χρήματα που θα πάρουν οι γιατροί για να δώσουν κιόλας.
    Μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τον ρόλο σας. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ποιος ανοίγει την βρύση και πίνετε εσείς νερό.
    Η δουλειά σας είναι αυστηρά πίσω από τον πάγκο σας, να εκτελείται με ευλάβεια την όποια συνταγή, χωρίς σχόλια, μορφασμούς και τα τοιαύτα. Να σταματήσετε να κάνετε τους γιατρούς κάνοντας ενέσεις, εμβόλια, μέτρηση σακχάρου, χοληστερίνης και πίεσης που όλα αυτά είναι ιατρικές πράξεις. Να σταματήσετε να δίνεται φάρμακα χωρίς συνταγή και να σταματήσετε να αλλάζετε φάρμακο γιατί κάποιο δεν το έχετε. Επιτέλους μάθετε σωστά την δουλειά σας και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Συχνά σας μακαρίζω για τους αγώνες σας, είστε ενωμένοι και πετυχαίνετε όσα θέλετε, μην απλώνεστε όμως και πέρα από τα χωρικά σας ύδατα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή