Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για τον εξοπλισμό του ιατρείου και οδοντιατρείου και την αγορά των αναλώσιμων υλικών και των απαραίτητων φαρμάκων που θα χορηγούνται δωρεάν στους ασθενείς, χρειαζόμαστε την οικονομική ενίσχυσή σας. Επίσης, φάρμακα που πλέον δεν τα χρειάζεστε, μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα αν μας τα παραδώσετε, πριν λήξουνε.
Ζητάμε ακόμα την ηθική ενίσχυση και ακόμα περισσότερο την συμμετοχή σας στον αγώνα για την εγκαθίδρυση, ανάπτυξη και ολοκλήρωση ενός πραγματικά δημόσιου, καθολικού, ποιοτικού και φιλικού για τους ανθρώπους Συστήματος Υγείας, χωρίς καμιάς μορφής κοινωνικό αποκλεισμό και πληρωμές από την τσέπη των ασθενών.

Τέλος, καλούμε όλους τους υγειονομικούς που κατανοούν την αναγκαιότητα αυτής της προσπάθειας να στελεχώσουν το ιατρείο στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, ή να συνεργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες, εξετάζοντας χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση τους ασθενείς που θα παραπέμπονται κατόπιν συνεννόησης από το κοινωνικό ιατρείο.
Αρ. Λογαριασμού για Οικονομική Ενίσχυση: Τράπεζα Πειραιώς 5233-055191-215


1 σχόλιο:

  1. κωστας δακορωνιας παιδιατρος αιγιο24 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:23 π.μ.

    ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Η ΑΤΟΜΟ ΟΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΥΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή