Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Στις 19-10-2019, μέσα σε ένα κλίμα μεγάλης συναδελφικότητας και φιλίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων από τις επαγγελματικές ενώσεις Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κρήτης και Αττικής. Μαζί μας ήταν και συνάδελφοι που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην συζήτηση που έγινε.Την συνάντησή τίμησε με την παρουσία του μέσω Skype και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθ. Εξαδάκτυλος, ο οποίος απηύθυνε θετικό χαιρετισμό για την ίδρυση της Ομοσπονδίας. Δήλωσε απερίφραστα ότι ο Παιδίατρος είναι αναντικατάστατος καθώς και την συμπαράστασή του στα προβλήματα του κλάδου μας, υποσχόμενος ότι θα είναι δίπλα μας όπου αυτό χρειαστεί.
 
Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα την ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παιδιάτρων και σε δεύτερο σκοπό κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα που απειλούν το γνωστικό μας αντικείμενο και την καθημερινότητα του επαγγέλματός μας.
 
Αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση ίδρυση της Ομοσπονδίας και η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που απαρτίζεται από:1.       Καρανταγλής Νίκος, για την Ένωση Θεσσαλονίκης2.       Νταμάγκα Τζίνα, για την Ένωση Λάρισας3.       Νταλούκας Κώστας, για την Ένωση Αττικής4.       Οικονομάκη Αντωνία, για την Ένωση Κρήτης5.       Σέρμπης Τάσος, για την Ένωση Ηπείρου Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή της Παιδιατρικής στην χώρα μας, αφού για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένας φορέας που ενώνει κάτω από την σκέπη του όλες τις επαγγελματικές ενώσεις και κατ’ επέκταση όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες Παιδιάτρους της Ελλάδος. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου