Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

www.paidiatroi-thessalonikis.gr

Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στην διεύθυνση paidiatroi-thessalonikis.gr και σας καλούμε να την επισκεφτείτε και να περιηγηθείτε σε αυτήν. Στην εφαρμογή "Βρες τον παιδίατρό σου" μπορείτε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων σας. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να αποστείλετε με ένα mail στην διεύθυνση pediatroi.thessalonikis@gmail.com έναν ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για να συμπεριληφθεί στην κάρτα των στοιχείων σας.
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι εφεξής μπορείτε να τακτοποιείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το Σωματείο μέσω κατάθεσης του ανάλογου χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στην τράπεζα EUROBANK 
IBAN GR 2502603260000180101056032, με τα στοιχεία του καταθέτη.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται είτε εγγραφή και συνδρομή έτους 2014 είτε μόνο συνδρομή 2014. Όσοι συνάδελφοι είναι οικονομικά ενήμεροι για το 2014 μπορούν να τακτοποιούν την συνδρομή για το έτος 2015. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ και το κόστος της ετήσιας συνδρομής στα 20 ευρώ επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Μαγνήσαλη Χριστίνα, ταμία της Ένωσης στο τηλ. 6974376615 (ώρες 3-5 το μεσημέρι).
Αναμένουμε τις παρατηρήσεις και τις όποιες διορθώσεις/ προσθήκες επιθυμείτε να γίνουν,
                                            Το Δ.Σ. της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου