Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Συνάδελφοι,

Το υπουργείο μεθοδεύει την έμμεση υφαρπαγή της συγκατάθεσής μας και της ένταξής μας στον ΕΟΠΠΥ μέσω της αιφνιδιαστικής κατάργησης των χειρόγραφων συνταγολογίων των ταμείων ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΤΥΔΚΥ κλπ. από 1η Νοεμβρίου 2011.
Πιθανολογούμε ότι η αποδοχή της χρήσης του χειρόγραφου συνταγολογίου του ενιαίου ταμείου ΕΟΠΠΥ θα  εξαργυρωθεί σε δηλώσεις τύπου «τόσες χιλιάδες γιατροί δήλωσαν συμμετοχή στον ΕΟΠΠΥ», ή ότι σε δεύτερο χρόνο θα κληθούμε να υπογράψουμε τις εξευτελιστικές συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ (κατά το πρόσφατο παράδειγμα του ΙΚΑ).
Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης θα έχει συνάντηση με τις ενώσεις αντίστοιχων νομών στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2011 με σκοπό την χάραξη κοινής γραμμής στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της να μην παραλάβουν τα χειρόγραφα συνταγολόγια μέχρι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011, οπότε θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της να συνεχίσουν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Τα όποια προβλήματα πιθανά παρουσιαστούν με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα αποδοθούν στους διαχειριστές αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου