Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα 13/04/2011,

Η ΓενικήΣυνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των συμβάσεων των ιδιωτών παιδιάτρων με τον ΟΠΑΔ από 17/04/2011, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας।

Επιθυμούμε να γνωρίσουμε στο κοινό της πόλης, ότι οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή μετά από πολλή περίσκεψη।

Ήδη μεσολάβησαν πολλοί μήνες υπομονής, αναμονής και εμπιστοσύνης σε υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις των αρμοδίων।Δυστυχώς όμως οι υποσχέσεις αυτές διαψεύστηκαν।

Μας οφείλονται αμοιβές πλέον του ενός χρόνου, ενώ όχι μόνο δεν υπάρχει δέσμευση ή χρονοδιάγραμμα εξόφλησης, αλλά γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες σεναρίων για πληρωμή μέσω ομολόγων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται।

Οι γονείςτων μικρών μας ασθενών γνωρίζουν πολύ καλά πόσο κόπο, άγχος και φροντίδα καταβάλλουμε, για να ανταποκριθούμε στο υπεύθυνο έργο μας।

Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό, είναι πόσο δύσκολο μας ήταν να επιβιώσουμε επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο, με μια τόσο μεγάλη απώλεια εισοδήματος।

Παρ΄ότι δεν ήταν επιθυμία μας να οδηγηθούμε σ’ αυτήν την απόφαση, είναι το μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο και ίσως με μεγάλη καθυστέρηση।

για τη Γενική Συνέλευση

Η Πρόεδρος του Δ।Σ। Αναστασία Γούσιου


Η Γραμματέαςτου Δ।Σ. Φαίδρα Γκάγκα

1 σχόλιο:

  1. Aγαπητοί Λαρισαίοι συνάδελφοι..συγχαρητήρια και για την απόφαση και για την τόσο ανθρώπινη ανακοίνωση.Κρίμα που δεν έχει like το blog όπως το facebook:)) Επιφυλάσσομαι όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τη δικιά μας ανάρητηση να χρησιμοποιήσουμε εαν μας το επιτρέψετε στοιχεία από τη δική σας.
    Με εκτίμηση,

    Σ.Αλεβιζάκη, μέλος ΔΣ Συλλόγου Παιδιάτρων Ιδιωτικού Τομέα Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή